reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Siema Laseczki :-)
Ja już po szkole... moja do 1 kalsy poszła...matko jedyna jak ten czas leci... mam dziś i jutro wolne więc z doskoku wpadac będę bo zaplanowałam jeszcze, że okna oblecę... u nas po staremu...stresa tylko mam bo na sobotę imprezę ur. mojej gwiazdy planujemy i czeka mnie spotkanie z siostrami męża:cool:... ehhhh....tylko spokój mnie uratuje...Mało tego 22 wesele a ja nie mam co na siebie wożyc...bo cholera wszystko za duże :eek:...no tego to nigdy bym się nie spodziewała :dry: raczej w drugą stronę he he...
Kinia - dobrze, że jesteś ...wykres ładny - czekamy na skok :tak:... u nas przerwa serduszkowa bo małż na 2 zmianę do roboty bryka więc jak go przy piątku owulacyjnie dorwę to nie wiem czy będzie mógł chodzic :-):-D:happy:
Mama - buziaki dla Zuzi :tak:
POZDRAWIAM WSZYTSKIE WETERANKI :tak:

Heeeej
Błonia, jak tam Zosia? Nie płacze już na brzuszek?
Nikusia, &&&&&&&& za udany start córci w szkole! Początek jest bardzo ważny, mam nadzieję, że jej się spodoba. A Ty jakie masz wrażenia po dzisiejszym dniu?
mama, Kinga za Waszych uczniów też kciuki :tak:
kwiatek, jak Tata?

U nas dziś baaaaaaaardzo ciepło. Agatka śpi, a na 16.50 mamy szczepienie :sorry: znowu 180 zł pójdzie w cholerę...
W sobotę przywiozłam od kuzynki 2 torby ciuchów po jej dzieciach :-) już poprałam wszystko i się suszy. W zasadzie nie muszę wiele dokupować na jesień/zimę - jedynie kombinezon, czapkę, szalik.

Wiecie co, jak pomyślę, że dzisiaj miałabym iść do pracy do szkoły to mi słabo :crazy: cieszę się, że z Agatką siedzę, ciekawe tylko jak z kasą damy radę...Wzięłam dzis papiery z urzędu pracy i jutro się rejestruję ech...

reklama
Do góry