reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

PALEMKA GRATULACJĘ niech się niunia zdrowo chowa:))))))

dzis 9 dc d gina dopiero w poniedziałek mam nadzieje że i ten cykl bedzie owocował w chociaż jeden pęcherzyk ale dowiem sie dopiero w poniedziałek ale my zaczynamy od dziś kolejny maraton co 2 dzień :))))))) Zbynio w przedszkolu w domu cicho i spokojnie jak nigdy a ja nie mam co z czasem zrobić:( Miłego dzionka miłe panie:)

reklama
Palemka...GRATKI :tak:
Olunia -
to za maraton &&&&& oby wam armii starczyło do owulacji ;-):tak:
Mi niby ovufriend już zapodał, że mam dni płodne ale czekamy do piątku i wtedy działamy albo codziennie albo też co dwa... bo owulacja u mnie zawsze pomiędzy 14 a 17 dniem cyklu także szmat czasu :tak:
Jutro już do pracy lecę MASAKRA :-(...a dziś nerwa miałam bo koje dziecko zostawiło w szkole książkę i piórnik..i oczywiście zadane było z tej książki...no tak się wnerwiłam, ona ryczała ja wrzeszczałam no bo jasna cholera pierwszy dzień i już taka wtopa no... a teraz z tego wszytskiego wzięła i usnęła noooooo...a miałyśmy na rowery jechac na odstresowanie....ehhhh
A jakby mało było to kupiłam jej w smyku przez neta buty i co oczywiście za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...a pytałam się jej bo ma już ze smyka buty jakirozmiar 31 czy 32 nieeee mamo 31 bo mi 32 chlapac będą no i kur:wściekła/y::wściekła/y: za małe więc cholera mam teraz dwie pary za małych butów.... i 74 zł w plecy... no tylko się pochlastac mówię Wam :cool:

witam ;)

Pyscek no teraz będzie szał macicy ,ale ogarniemy wszystko i bedzie czas na pisanie ;)

Olunia ,Kwiatek &&&&&&&&&&& za ten cykl ;))

Nikusia no żesz .... współczuję nerwów:sorry:

Koralikowa cięszę się !!! że u Ciebie oki..

Amalfi już &&&&&&&&& zaciskam za usg:)))

Balbinka ?????????????????????????????????

Kora ???????????????????????????????

Kahaka :szok:?????????????????????

pozdro babki:)

HALO????:nerd: jest tu ktoś???
Normalnie wątek nam zamarł czy co???
Kwiatuszku- moja zapewne też za jakieś kilka tyg mieć będzie :baffled:... ale co poradzisz...
Witam się środowo, chociaż czuję się poniedziałkowo (może z tego względu, że w robocie dopiero jestem 1 dzień, po 2 dniach wolnych)...... W każdym razie obrobiłam się i głowa mi pęka...a to dopiero 11 się zbliża...matko jedyna jak ja dotrwam do 14:30 :eek:
Lecę dziś jeszcze po pracy po nast. parę butów dla mojej gwiazdy, bo tamte za małe wzięła siostra dla córki...
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!

reklama
Hej
u nas jakoś leci, Agatka w poniedziałek szczepienie miała i noc mieliśmy koszmarną...Po szczepieniu wszystko było dobrze, a w nocy obudziła się z takim rykiem, jakby ją ze skóry obdzierali :-(dałam jej czopek przeciwbólowy, o 1 zasnęła biedna, ale przez sen chlipała jeszcze...
A, no i waży 7500 i ma 67 cm :-)
Poza tym siedzi już Agacia, ale muszę non stop być przy niej, bo się przewraca czasem :tak:no i na spacery chodzimy 2 razy dziennie, bo pogoda świetna, uwielbiam taki wrzesień.
mama, ja na zamknięty zaglądam, nie zginęłam, chociaż ostatnio dziewczyny mało piszą, to co się będę wychylać ;-)
palemko, gratuluję Ci serdecznie!!!!!!!! To Twoja Malutka jest równo pół roku od mojej Agatki młodsza :)
Nikusia, dobrze, że się z butami udało.

Do góry