reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

nie już tylko narazie ...
kasa ... :/
psychicznie musimy się też do tego nastawić ... poza tym te badania wszystkie przed ...

reklama
hej
ja
ucze dziecka spowiedzi,,i dostaje nerwicy,,no 6 zdan i nie moze sie nauczyc...

anuszka ech ta Polska,,no masakra...wez sie dostan teraz do szpitala,,no jajca..powodzenia...

mamita no to ladnie,,w kolko mialas,,ciekawe co u mnie...

anuszka noo kurde zachaczajac kilku lekarz to oczadziejesz...

witam porannie i życzę udanego dnia

6811413_na-mily-poczatek-wspanialego-tygodnia-serduszko.jpg

no to i ja się witam po południowo i zmykam do roboty zaraz ...
jurto do szpitala na badanka ... hormonki ... 1 faza ... ależ jestem ciekawa co mi zrobią ... pewnie nic :p

będę zaglądać ...
:*

hej

U mnie dzis lałooo..i leje,,mokro,,bleee....

anuszka to oby cos zrobili,mto co maja zrobic &&&&&&&&&&&&&&&&&&..a ty na jeden dzien??

mamita a kawa gdzie o poranku?? bo ja bez kawy nie wstaje,,heee

mamita to ja dalej pomarudze...ja pijam sypana tylko i wylacznie i to bez cukru i bez mleka,,z 3 lyzeczek:))) haaaaa

ale dziekuje slicznie.....

koralikowa
masz rację oczadzieć można przy tylu lekarzach no ale co zrobisz jak masz taką wiedzę od tylu kochanych kobietek na tym forum a żaden lekarz nie pomaga w sposób satysfakcjonujący ...

ja pijam właśnie taką latunie jak mama wrzuciła ...
nawet pracuje w firmie która się specjalizuje w takich kawach i kocham to robić ...

idę na trzy dni ... boziu co ja tam będę robić ???????????????
na szczęście mam net w tel więc będziecie na bieżąco i nie będę się nudzić ... chyba że mi się limit wyczerpie :(

a skąd ty koraliku że u ciebie deszcz? u mnie w wawie upały egipskie jak na tą porę roku ... nareszcie

reklama
Koraliczku ty to hard core jestes, 3 łyżeczki hehe :p ja pije z jednej czubatej, pol łyżeczki cukru i troche smietanki do kawy albo mleko :)
Aniu a masz mozliwosc popytac gdzies na forum laski o jakiegos lekarza z twojej miejscowosci co np robi monity, daje skierowania na badania i w ogole kontroluje wszytsko?

Do góry