reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

zjola przyjmij wyrazy współczucia z powodu śmierci mamy

mama z pracy w październiku zmarł nagle kolega super człowiek bardzo uczynny i wartościowy
:-( ach aż szkoda pisać

zjola udanego wypadu przede wszystkim bezpiecznego

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki babki mam nadzieję, że wypad będzie bezpieczny, jak piszecie. My tak turystycznie sobie jeździmy bez szaleństw, no ale oczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy.

hej

Ja juz wstalam,,jakas z katarem...grrr...
Kawusie sacze i szukam inspiracji na buciki dlaa dzidzi:)

mama wizyte mam 14.08,,jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka...hee

nikusia to szukaj i sie pochwalll tu....i tam..:)))

zjolusss a tak poza tym co w pracy??

Koralikowa
no to &&&&& za 14go ;)
niech się dzidź dobrze ułoży:tak:

Lopop
doczekałaś się i Ty i to jeszcze z rocznym macierzyńskim ;)

Zjola
tak jest ..szaleńców na drodze nie brak więc trzeba uważać podwójnie.

jadę pozałatwiać sprawy ..ma być dziś gorąco więc wolę teraz niż popołudniu.

paaa

Koraliczku - my mamy teraz 3 tygodniową przerwę w pracy. Nie mogę jednak powiedzieć, żebym leżała do góry brzuchem, bo muszę zreorganizować mamy mieszkanie i przeprowadzić tam Młodego, bo on tam śpi, żeby mieć baczenie na babcię. Ja też muszę się zatroszczyć o jedzenie rachunki i wiele jeszcze innych formalnych spraw. najtrudniejsze jest pozbywanie się ubrań mamy. Nie mogę jednak zatrzymać wszystkiego.

Mama-pa

kURCZE ...Ależ smutno się zrobiło...
Zjola- tak czytam czytam i czytam.... i myślę, jakim ogromnym skarbem byłaś dla swojej mamy i jesteś dla swojej rodziny. Trzymaj i myśl tak dalej. Wiele jeszcze ja powinnam się od Ciebie nauczyc.
Mama - widzisz tak to jest własnie z sytuacjami finansowymi. U nas też był czas, że dwa lata pod rząd siedzielismy w wakacje w domku ba żadne z nas o nowych ciuchach nie pomyslało, że o zrobieniu czegoś w domu (w sumie cały czas wykańczanym) nie wpsomnę. Ale Zjola dobrze pisze...teraz chwile gorsze ale odbijecie się i będzie dobrze, jeszcze pojedziecie nie raz nie dwa...Może nawet gdzieś dalej...
My zaczęliśmy doceniac uroki Polskich mazur np. Fakt, że mój tatuś tam jest i do niego jeździmy ale w końcu na paliwo i jedzenie też trzeba wydac...ale mimo wszystko staramy się nie patrzec na zasadzie...a Ci to do Grecji, albo Turcji ale im dobrze itd. Bo tak można byłoby całe życie i na każdym kroku.
MY WETERANKI ...myślę, że bardzo pokorne jesteśmy...Bóg, los czy inna siła daje nam czasem w kośc ale zawsze warto wierzyc, że wyjdzie słońce...w jakiejkolwiek formie tak???
TRZYMAMY SIĘ WIĘC :tak:
kORALIKOWA - Znalazłam wzór, bardzo ładny ale muszę kupic wełnę czy jakiś inny materiał...może coś cieńszego i jak się uda to się pochwalę.

BŁONIA- ale en czas leci, pamiętam jak Zosię na forum tu witałyśmy....

hejjj witam się
mama zaraz sobie kawci naleje :) Zośka poszła spać wiec ja mam chwilkę na oddech, obiad i takie tam domowe *******y...

No roczek za pasem, 10 sierpnia wyprawiamy, zaprosilismy rodzicow, dziadków, rodziców chrzestnych Zosi i ciocie i wujka od strony em z kuzynostwem i ich dziecmi no i moja kuzynke bo wlasnie z Angli zlatuje ze swoja córą :) niestety chrzestnej Zosi nie bedzie bo wyjechala dopiero co do pracy do Angli wiec lipa.. ale mamy skypa :)
Cała się palę do imprezy, mam duzo pomyslow tylko nie wiem od czego zaczynac... pierwsze urodziny, chce zeby bylo kolorowo i sympatycznie, przytulnie zeby roczniak dobrze się czul.. zobaczymy co z tego wyjdzie.
za pasem owulka chyba bo juz 2 tygodnie po 1 dniu cyklu... staranka czas start...

mama no cos Ty tyle gabinetow na jednej ulicy?! a nie mozna bylo zmienic tylko lokalu? nie wiem nie znam sie ale zamiast zamykac chyba mozna przeniesc lokal? czy nie bardzo? szkoda a tak sie postaraliscie i remont sprawy urzedowe ah...

Koraliczku brzuchatko co u CIebie? :)

Nikusia :p niedługo my będziemy widać Twoje jak i Wy moje :D jest przerób na forum i dobrze :)

reklama
Do góry