reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cytrynowa, kurcze już nie wiem co robić, naczytałam się teraz że do 8 tygodnia nie ma co iść do lekarza, przynajmniej w UK. Najlepiej jutro zadzwonie i się zapytam co i jak. Myślałam żeby iść w piątek bo mam wolne ale czy to nie za szybko... A położną to chyba lekarz będzie mi musiał polecić bo nie znam się :-)

Fruzka jak nic się nie będzie dzialo to powinnam dać radę, wszystkie babki tu pracują do końca.

reklama
Fruzka zaraz cie wpisze;-).

Aliszia kurde w UK to chyba troche przerabane ze jak pojdziesz na l4 to tak malo placa:/
Moge cie wpisac na liste zafasolkowanych?;-)

Lux to super;-) ja jutro tez paznokcie i w sobota fryzjer ;-)

Ktoras pisala o zdjeciach ja bardzo chetnie ale nie na otwartym forum;-)

Fajnie się Was czyta jak piszecie o wizytach, pozytywnych testach, ust itp. Szkoda, że tylko czyta.

O nie... dziś przed spaniem dopadne mojego i mu zagroze. Że albo mi zrobi dziecko albo dostanie wpier... może takiej motywacji potrzebuje :p

Julia, a wpisuj, aplikacja mi pokazuje że mam na 3 marca, fajna data byłaby :-)

A ty jak sie czujesz? ciekawe kiedy mnie mdłości dopadną hehe :-D Jak będę bardzo źle się czuła, to pójdę na l4 mimo wszystko.. Ale wynudziłabym się w domu całą ciążę. Zresztą jak powiem w pracy że jestem w ciązy to będę miała luz, nie narobię się za bardzo, tylko przesiedzieć praktycznie 8 h i do domu, no i jak wizyty z położną czy u lekarza to też płatne mam.

Jutro zadzwonię do lekarza i zapytam kiedy najlepiej się pojawić.

Karola powiedz że ma "żołnierzy" do boju przyszykować, ja jak powiedziałam mojemu po 2 cylku że chyba ma słabą armię to w 3 cyklu się udało :-D:-D

reklama
Aha :-) jak to ktoś kiedyś powiedział kobieta w ciąży ma w głowie żelki zamiast mózgu :-)
Możesz powiedzieć: prepare your soldiers for battle :-) ale muszę przyznać że mój nie załapał od razu o co mu chodzi, jak twój załapie to spoko :-D

Do góry