reklama
Blair to juz lada moment suuuuper.Bardzo sie ciesze kochana
Jakie imie wybraliscie?
U mnie niby termin na luty ale kazuja nastawiac sie na styczen.Dzis mowil ze lepiej upatrzec klinike z oddzialem neonantologicznym.Ale licze zedotrzymamy w dwupaku jak najdluzej

U mnie niby termin na luty ale kazuja nastawiac sie na styczen.Dzis mowil ze lepiej upatrzec klinike z oddzialem neonantologicznym.Ale licze zedotrzymamy w dwupaku jak najdluzej
Jugoslawa nawet nie wiem kiedy ten suwaczek tak szybko przeskoczył z jednego końca na drugi 
Aschlee tak już bardzo blisko
będzie Zuzia
(imię wybrane pod kątem żeby była mała zadziora ;p)
Mam nadzieje ze wytrzymacie jednak do terminu bez problemu
ja miałam stawianie brzucha od 24tc i bałam się ze mogę nie dotrwać do terminu, ale Zuzi się nie spieszy i gdyby nie cc dzień przed terminem to możliwe ze bym mogła przenosić
nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale biorę od 4m-ca witaminy które ponoć w 80% pomagają w donoszeniu ciąży (ponoć potwierdzone badaniami), ale ile w tym prawdy to nie wiem...
Trzymam za Was Laski mocno kciuki!
Aschlee tak już bardzo blisko
Mam nadzieje ze wytrzymacie jednak do terminu bez problemu
Trzymam za Was Laski mocno kciuki!
Moje poranne 23 stopnie zamieniły się w 32 stopnie...ale gorąc! A do tego okropna duchota! Płynę, normalnie płynę...
blair: ooooooooooooo hejTwój suwaczek ciążowy już na końcówce
Jak się czujesz? Wszystko gotowe na przyjęcie maluszka?
lux: nie wiem co się tam dzieje u twojego chłopa w pracy, ale mam nadzieję, że znajdzie sobie coś. Skoro aż zmiana pracy to pewnie niezbyt ciekawie tam u niego :/
nie che na otwartym pisac za duzo o jego pracy, ale po prostu robi za innych i wysiada juz fizycznie

jazza
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Moniusia bardzo dobre nastawienie i ciesze się, ze Twoja tesciowa jest taka wyrozumiala, a urlop przyda się na pewno
. Niech roślinki pięknie rosna;-)
Aschlee bardzo się ciesze, ze wyniki super, a malutka jaka duza już, super kochana, piękne imie dla niej wybraliście
:-)
Lux powodzenia w nowej pracy, szybko się adaptujesz i dobrze. Oby Twój znalazł szybko jakas dobra prace
Blair witaj kochana, widze, ze u Ciebie już finisz, super, ze wszystko dobrze, trzymamy kciuki
:-)
U nas dzis juz chlodniej ehhh jesien idzie
. U mnie tradycyjna kawka i do pracy;-)
Milego dzionka:-)
Moniusia bardzo dobre nastawienie i ciesze się, ze Twoja tesciowa jest taka wyrozumiala, a urlop przyda się na pewno

Aschlee bardzo się ciesze, ze wyniki super, a malutka jaka duza już, super kochana, piękne imie dla niej wybraliście

Lux powodzenia w nowej pracy, szybko się adaptujesz i dobrze. Oby Twój znalazł szybko jakas dobra prace

Blair witaj kochana, widze, ze u Ciebie już finisz, super, ze wszystko dobrze, trzymamy kciuki

U nas dzis juz chlodniej ehhh jesien idzie

Milego dzionka:-)
hej laseczki trochę mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum
ale przez ten czas odpoczęłam sobie jak nigdy! Kotlina Kłodzka jest PIĘKNA, zwiedzaliśmy od rana do wieczora...z miśkiem sielanka :-) dobrze nam zrobił taki reset.
Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg
a po metforminie czuję się świetnie ;-)
Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)

Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg

Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Sikulinda oby juz bylo z górki ...
Jazza milego dzionka ....
Blair milo że zajrzas,szybkiego rozwiazania i cudownego spotkania z Zuzka życzę, mam nadzieję że jak znajdziesz chwile to sie pochwalisz córcia ;-)
Lux oby w tej pracy bylo ci lepiej, a m może niech rozejrzy się za czyms innym ..
Aschle pozytywne wiesci od ciebie sa jak poezja ...ciesze się strasznie ....
Moniusia dobre nastawienie to połowa sukcesu - walcz ... kciuki zaciskam ...
Jugoslawa witam witam ... czy ty przyladkiem nie urlopowalas? Chyba ze cos pokrecilam ....
Kobietki szukajace pracy jak wam idzie ? Mam nadzieje ze juz cos macie ....
Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Blair milo że zajrzas,szybkiego rozwiazania i cudownego spotkania z Zuzka życzę, mam nadzieję że jak znajdziesz chwile to sie pochwalisz córcia ;-)
Lux oby w tej pracy bylo ci lepiej, a m może niech rozejrzy się za czyms innym ..
Jugoslawa witam witam ... czy ty przyladkiem nie urlopowalas? Chyba ze cos pokrecilam ....
Pozdrawiam
Żadna moja droga haha
przynajmniej jestem na bieżącoŻadna moja droga haha![]()

reklama
Sikulinda oby juz bylo z górki ...
Pozdrawiam
no mi sie nowa praca podoba, zobacze co bedzie jak juz pojde na caly etat, a moj z kierownikiem rozmawial i powiedzial co go boli, zobaczymy czy to cos da

Podziel się: