reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Może:
- Będę mamą w 2016 roku
- Zajdę w ciążę w 2016 roku
- Chciałabym zajść w ciążę w 2016 roku

Wiem, że są jakieś staraczkowe fora na ten rok i może, żeby się nie powtarzać w tytule :D

Podoba mi się pierwsze i drugie :)

Hej dziewczyny :)
Byliśmy w Krakowie, zakwalifikowaliśmy się do rządowego in vitro :))) luty/marzec zaczynamy :)
Mama moja już prawie pokonała dziada :) Skończyła już chemię, teraz tylko radioterapia :)

anula, jak się czujesz?:)

Może:
- Będę mamą w 2016 roku
- Zajdę w ciążę w 2016 roku
- Chciałabym zajść w ciążę w 2016 roku

Wiem, że są jakieś staraczkowe fora na ten rok i może, żeby się nie powtarzać w tytule :D
Jugo pierwszy tytuł rewelacja

Moniusia super pozytywne wieści przynosisz,trzymam kciuki za zdrówko mamy i za udane in vitro. ...
A ja fizycznie dobrze,psychicznie różnie -wzloty i upadki nie są mi obce .... w każdym razie jakoś daje rade . ..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo pierwszy tytuł rewelacja

Moniusia super pozytywne wieści przynosisz,trzymam kciuki za zdrówko mamy i za udane in vitro. ...
A ja fizycznie dobrze,psychicznie różnie -wzloty i upadki nie są mi obce .... w każdym razie jakoś daje rade . ..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

MASZ DLA KOGO :) DUŻO ZDRÓWKA :*

reklama
Do góry