Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Electra Fajnie :-)
Dziewczynki Nie Gniewajcie Sie Na Mnie Ale Jestem Tu Juz Troche I Zauwazylam
Ze Czasem Kogos Sie Tu Pomija Tutaj Kazda Tylko Gratuluje I Wspiera
Jak Nie Wyjda Ii Kreseczki To Pieknei Z Waszej Strony :-)
Ja Sie Wczorj Podzielilam Z Wami Moim Problemem Z Mezem :-(
Szczerze To Myslam Ze Odzew Bedzie Wiekszy Ale Tylko
Electra Napisal Mi Cos Na Ten Temat :-) Dzieki Electra
A Moze Ja To Jakos Zle Widze Juz Nie Wiem
Dorotko Majeczka bardzo dobrze to ujęła. Czasami faktycznie nie wiadomo co doradzić w takich sprawach. Ja np. mam z M taki układ, że jak coś jest nie tak, to siadamy i rozmawiamy, aż do momentu wytłumaczenia sobie wszystkiego. Kiedyś pamiętam przedyskutowaliśmy pół dnia, zanim jedno drugiego zrozumiało. Ale taki dialog pomiędzy dwojgiem kochających się ludzi jest najlepszym lekarstwem.dorota123456789 nikogo nie pomijamy...tylko czasami nie ma rady na pewne sprawy...a jak mamy pisać coś aby napisać to czasami nie warto wogóle sie odzywać...
Zadna z nas nie ma idealnego zwiazku bez zadnych burz itp.
Jeśli ja mam jakieś nieporozumienie z mężem to szybciutko sobie je wyjaśniamy...nie zostawiamy na jutro...
Czasami niektórzy mają problem z okazywaniem uczuć...tacy poprostu są...ale nie mówie,że nie mogą się zmienić..potrzeba w takiej sytuacji dużo cierpliwości...i wysiłku..dużo zależy od tego naszego wychowanie od tego,co wynieśliśmy z domciu... Bądz szczera z M ...wyciągnijcie fotki ze ślubu lub z innych chwil uwiecznionych na foto i powspominajcie ...Powiedz "pamietasz jak byliśmy szczęśliwi...?"moze cos się w nim obudzi...
Nic nie zastąpi szczerej rozmowy
;-)
ale to tez wymagalo rozmow - nie 1 rozmowy - i poskromienia nawyku przerzucania kanalow....:-) doszlismy do tego,ze w weekend jak jestesmy w domu,razem cos ogladamy. to jest nasz czas dla nas!!! rozmawiajcie....faceci nie potrafia czytac w naszych myslach....no chyba ze ktoras z Was wyszla za maga 
Tak Monik Ja Specjalnie Pisze Wszystko Duzymi Leterami :-)
Literami
A ja myślałam że Ci się coś popsuło