reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

W tym zestawie jest tylko 5 składników:
1. witamina C
2. witamina E
3. kwas foliowy
4. żelazo
5. jod
Uważam że jest to świetne zestawienie. To co najbardziej potrzebne.
A magnez dodaję bo mam od zawsze problem z niedoborem magnezu. Przez ten niedobór miałam kiedyś osłabiony mięsień serca i zdarzały mi się utraty przytomności.

reklama
Witajcie kochane ja mam ostatnio tak duzo pracy że nie wyrabiam się z czytaniem i odpisywaniem do Was:-(

Dziendoberek staraczki i juz wystarane!
Dzisiaj pogoda u nas suuuuuuuuuuuuuuper sloneczna, wiec jak tylko maly wstanie to idziemy na megadlugi spacer, bo pare dni tylko padalo i nigdzie nie wychodzilismy...

Gwiazdeczko a u mnie pogoda iście marcowa :eek: raz słoneczko, za chwilę deszczyk, a nawet grad dzisiaj padał. Zwariowała ta pogoda :rofl2:
Życzę udanego spacerku z synkiem :tak::-)

Dziewczyny jakoś do lekarza mi sie nie spieszy byłam niecały rok temu (w kwietniu) u mojej gin-i powiedziala,ze wszystko ok. Kazała brać folik i działać...ale wtedy nie wiedziałam tyle co teraz... Czasami wcale nie "przytulalismy' się w dni plodne...(bo mnie bolał brzuch...kłuło w jajnikach itd.) A wtedy były najwieksze szanse...
Teraz rozpoczynam przygodę z testami owu...mierze tempkę-jestem bardziej swiadoma tego co się ze mna dzieje:tak:
Daje sobie jeszcze czas jak do Kwietnia się nie uda to wtedy sie wybiorę...
A na razie uzupełniam witaminki-bo wiem,że mam ich niedobór...

Cześć Kochane :-)

Nic jeszcze nie nadrobiłam, nie wiem czy dam radę bo Daruchnę mam na głowie :-p ale wpadam powiedzieć, że żyję ;-). Gorączki już nie mam, chociaż gardło nadal jeszcze trochę boli.

Przede wszystkim wszystkie Was bardzo pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję Gusi!!!!!!!!!!!!

reklama
nenius ooo jak milo ze wrocilas i dobrze ze wyzdrowialas:-):-)
ja jeszcze leze w lozeczku ale juz nie mam tem wysokiej tylko gardlo podobnie jak ty!
nooo troszke do nadrobienia masz;-);-)

Do góry