• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Witam Kochane Staraczki w nowym tygodniu!

Ppatqua - miło Cie poznać, cieszę się, że jesteś z nami.!

Viki27 - Gratuluje serdecznie - prześliczna Fasoleczka! Zyczę teraz spokojnej i bezproblemowej ciąży.

Loretko - Ani o tym nie myśl! Nie udzielamy wypisów! Bądź z nami - potrzebujemy Cię. I nie trać wiary, że się uda... Wiem, że czasem jest ciężko... Ale może jesteś już o krok od celu, może gdzieś tam w górze jest Ci pisane, że właśnie za którymś "-nastym" razem właśnie się uda? A robiliście może jakieś podstawowe badanka? Może przyczyna niepowodzeń jest błaha i po jej wykluczeniu od razu się uda?

Neniuś - Ale fajnie, że się wybalowałaś:) Ja to już 100 lat na zadnej imprezie nie byłam... A fotkę jakąś wkleisz?

Gusiu - Mam nadzieję, że już jutro raniutko obwieścisz nam wspaniała nowinę, że ujrzałas na teście II !!!!!!!!

Mama pati robiłam już wszystkie badania te podstawowe i te zalecane. Już wiem w czym tkwi problem. Napisałam wyżej. Jeszcze czekam na wyniki badania na p.ciała antygenom jajnika, ten cykl odpuszczam od leczenia (ale nie od staranek), bo mam cystę na jajniku i musi się wchłonąć. A następny będzie z CLO, zobaczymy co się uda jeszcze wykrzesać z tych jajników.
Buziaczki

reklama
Loreta zaliczasz się, puki nadzieja i walczysz to zaliczasz się. Mam nadzieję, że jajniki dadzą z siebie wszystko (czyli jajeczko), a dalej wszystko pójdzie jak trzeba (no wiesz, pszczółki, motylko... ;-) ). Trzymam mocno kciuki! I jak mawia moja lekarka: dopuki wszystko jest na swoim miejscu nie ma niemożliwe!
A to Przyjaciółki2008 to oznacza, że masz dostęp do części zamkniętej, w której między innymi są zdjęcia staraczek 2008 :-).

Kluliczku ja z tych niekumatych i do mnie trzeba dużymi literami. A więc co to jest i gdzie jest ta część zamknięta.
Mama pati piszecie o sobie, napisałaś, że Twój M to z projektami jeździ i na inwentaryzacje. Tak mi to znajomo zabrzmiało. Czy on przypadkiem jest geodetą?

Czesc dziewczynki Witam w niedziele :-) u mnie piekne sloneczko swieci moze pozniej
na spacer z M sie wybiore :-).
Ja wczoraj z M wyladowalismy na imprezie na urodzinach :-) M teraz cierpi bp
skacowany strasznie bo duzo wczoraj wypil hi hi :-)
A ja nie wiem czy jestem zafasolkowana i wypilam tylko troche wiecie tak zapobiegawczo
aby jak co to zeby sie nic nie stalo z fasolka :-) ,ale mam nadzieje ze jakby ona juz
tam byla to ze jej to nie zaszkodzi :-(

Agbar -czyli Twoj M tez nie byl zabardzo wylewny ? :-)
To tak jak moj M tylko mu sie czasem zmienia bez mojego marudzenia na lepsze:tak:.
Tez mu tłuke i tłuke do łba i mam nadzieje ze cos wytłuke ;-) , a apropo tego co pisalam
wczoraj ze M ma sobie wybrac jakis swoj sposob na okazywanie mi uczucia to juz
wybral mianowicie wybral PODSZCZYPYWANIE mnie ;-) i nawet dobrze mu to idzie hi hi .;-)

Czesc Kaka - ciesze sie bardzo ze M wybral sobie jakis dobry sposob dla niego na
okazywanie czulosci :-) .
Wczoraj na urodzinach nawet to robil jak nikt nie widzial ;-) chyba przejal sie
swoja rola hi hi a ty Kaka jak sie czujesz jak fasolka ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry