Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jakoś mi nie w głowie dalsze studiowanie 
Aha i moj M dzis zajal sie porzadkami w papierach :-) czego ja bym nie zrobila :-)
a teraz poszedl po mame bo ma ciezkie siatki :-) moj M jest wlasnie taki ze jak sie o cos
go poprosi to on to robi :-) czasem tylko pomarudzi ale i tak robi hi hi :-),szkoda
ze jeszcze czulosc nie idzie w parze z tym :-) , ale nie moge miec non stop wszytskiego hi :-)

ja jakos tak malo pijaca jestem....lubie od czasu do czasu winko jakies dobre ale i to rzadko.....

Witam Was Kochane Staraczki. A mi się dziś z nosa leje, jak z kaczej d...( I zimno mi strasznie
( I znowu cykl staranek okraszony choróbskiem
((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Obym tylko Pati nie zaraziła, bo Ona nawet jeszcze noska nie potrafi wysmarkać, a przed "gruszką" ucieka...
siedze w klinice,ktora Flox do spolki z Uranija dzisiaj demoluje....zimno...dlugieg spaceru nie bylo i energia je roznosi....

Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...
Dzien dobry jak Wasze chumorki?Dziewczynki pomocy macie jakies sposoby na mdlości, bo do 10:00 to nie daje rady tak mi niedobrze...