Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
prosiem www.28dni.plEve dziękuję bardzo za klarowną odpowiedźa możessz mi podać link do tego portalu

Ja już jestem solidnie zaziębiona. Katar się leje i już kaszel mam od wczorajJa ide do lekarza we wtorek ale tak mysle czy to nie za wczesnie... no ale moze faktycznie troche masz racji z pracą, przeziebieniem itp (u mnie w pracy wszyscy na mnie kichają i kaszla a mnie juz w gardle drapie)...
Poszukaj jeszcze lekarza dla siebie, moze wtedy poczujesz sie spokojniej gdy lekarz potwierdzi ciaze... ja wyszlam z takiego założenia...
Fakt ze terminy sa zwariowane... moj maz powiedzial ze to chyba wysyp wakacyjnych dzieciątek ;-)

A w którym tygodniu ciąży jesteś (licząc od owu)?Ja byłam u lekarza i mam torbiel 5 cmi prawidłowo zlokalizowany pęcherzyk ciążowy 6,2 mm ale nie było nic w środku. Lekarz nie mówił, że to źle i pogratulował ciąży, kazał przyjść za 2tygodnie. Mam nadzieje, że pojawi się zarodeczek.

Od owulacji minęło 26 dni(czyli 3 tyg i 5 dni). A robiłaś betkę? Jeśli wyjdzie powyżej 1000 to widać pęcherzyk ciążowy na usg.A w którym tygodniu ciąży jesteś (licząc od owu)?
Ja w poniedziałek idę, by stwierdzic ciążę i już trafic na zwolnienie. Skoro u Ciebie wykryto już ciążowy pęchrzyk, to ciekawe jak u mnie będzie...
Wiecie coś jak to wyglada w moim przypadku (3 tydzień po owu)![]()
u mnie dziś 17 dzień po owu (chyba, nie wiem dokładnie)... bety nie robiłam, a jeśli nawet to nie mam już czasu, skoro w poniedziałek mam miec wizytę.Od owulacji minęło 26 dni(czyli 3 tyg i 5 dni). A robiłaś betkę? Jeśli wyjdzie powyżej 1000 to widać pęcherzyk ciążowy na usg.