Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie sie boje i szaleje juz... zwlaszcza ze nie powiedzialam jeszcze mamie o ciazy i nie mam nawet z kim porozmawiać o tym...

Dziewczyny, jestem załamana :-( Byłam u lekarza internisty i powiedział mi że mam początki anginy!!!! :--
-( Na razie kazał mi domowymi sposobami zwalczyć ból gardła i jeśli nie przejdzie do poniedziałku lub jeśli skoczy mi gorączka to mam wykupić antybiotyk... Oczywiście jest na nim napisane że w ciazy nalezy go stosowac jesli jest to zdecydowanie konieczne
Strasznie sie boje i szaleje juz... zwlaszcza ze nie powiedzialam jeszcze mamie o ciazy i nie mam nawet z kim porozmawiać o tym...
Czekałam na to maleństwo i jeśli coś sie stanie to chyba sobie nie daruje :-( Ryczeć mi się chce. Może zbytnio panikuje ale przeraził mnie ten lekarz...i chyba rośnie mi temperatura :-(
Lekarz kazal mi kupic sobie w aptece "cos na gardlo" bez recepty a farmaceutka stuknela sie w glowe jak to uslyszala... w koncu dala mi tantum verde... nie dowierzem troche temu lekarzowi...
Zadzwonilam teraz do ginekologa i umowilam sie na jutro na pilną wizytę... mam nadzieje ze mnie chociaz troche uspokoi.... oj mówie Wam co ja teraz czuje
Ale ale, wam życze owocnego weekendu zwłaszcza calla trzymam za Ciebie kciuki!![]()
;-)
No chyba ze to zblizajaca sie @
Niepokoi mnie tylko to ze nie odczuwam niczego nadzwyczajnego jesli idzie o moje piersi
Sa na moje poprostu zwyczajne. Moze jedynie troche ciezsze, nieco nabrzmiale... Ale nie bola mnie wcale, nawet przy dotykaniu...
Ohhhhh trace nadzieje.....

Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki ;-)
Hej dziewczynki:-)
Zgodnie z tym co zamierzałam, zrobiłam dziś rano test, zanim mój T. wyszedł do pracy... No i...same zobaczcie:-)
Przytulam mocno, kolejny cykl bedzie twoj ;-)dostałam @tak bez żadnych symptomów i w dodatku za wcześnie
chwilami mam już tego dosyć:-
-
-(

Witajwitam! też chce należeć do waszego grona czytałam wasze wypowiedzi i jestem pełna nadziei od miesiąca jestem żoną tak więc od tego czasu staramy się o dzidziusia Tak bardzo go pragniemy wiem, że wy już dłużej się staracie - teraz przyszła i kolej na mnie by uzbroić się w cierpliwość choć to takie trudne:-)
Witaj, i zycze szybkiego dotarcia do celu :-)W takim razie dołączam do Was, mimo że założyłam nowy wątek. Nie czytałam za wiele postów tutaj ale domyślam się, że tak jak ja staracie się o dziecko z krótszym bądź dłuższym stażem. U mnie minął właśnie 4 cykl
jeszcze raz gratuluje, za 2 tyg, bedzie piekna dzidziaJa byłam u lekarza i mam torbiel 5 cmi prawidłowo zlokalizowany pęcherzyk ciążowy 6,2 mm ale nie było nic w środku. Lekarz nie mówił, że to źle i pogratulował ciąży, kazał przyjść za 2tygodnie. Mam nadzieje, że pojawi się zarodeczek.

W irlandi sa bardzo popularne te testy ciazowe + lub - firmy clearblue, kiedys tez go kupilam i sie zastanawialam o co chodziprzejrzalam zdjecia testow na innej stronie forum i nie ma zadnego !!!! takiego jak moj.wszystkie sa normalne II i juz. a moj to jakis innego typu.
pomylic sie mozna...
ale namieszalam, w sumie tylko kingus zareagowala bo jak przetarlam lzy i wpatrzylam sie to skapowala ja siem ze palnela glupote- tom odrazu post wykasowala.
nastepny test kupie z napisem pregnant/ non pregnant.. ;-)
dla matek zeswirowanych wariatek ;-)

Chyba jest dobrym lekarzem ma same dobre opinie.
Powiedział, że jest śliczny pęcherzyk ciążowy, pogratulował ciąży i kazał przyjść za 2 tygodnie.
Wyczytałam, że zarodek widać jak pęcherzyk ciążowy ma 10-25 milimetrów a mój pęcherzyk ma dopiero 6 milimetrów. Z jego słów zrozumiałam, że wszystko na tym etapie jest w porządku.

oczywiscie z niego rezygnuje, bo wiecej go nie ma niz jest 

wiec niestety bede zagladac na BB bardzo zadko:-(