reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Też mam taką nadzieje bo jak nie to operacja... Dzięki:*
Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8]
Mi też głowa pęka od 2 dni :/
Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35]
Mnie tez strasznie glowa boli pewnie wlasnie od tej pogody [emoji58] szlam do sklepu w kurtce zimowej bo zimno jak cholera[emoji58] a teraz tz mowi ze w niedziele bedzie i nas śnieg [emoji57]
No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ?
My jutro na wesel ale jedziemy już dzisiaj zgarniamy po drodze moich rodziców i jedziemy potancować weselicho z poprawinami także w pon pewnie was nie nadrobię tyle będzie stron ale miłego weekendu dla wszystkich i testujemy po weekendzie 8-):D
Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]

reklama
Kurczę, może faktycznie coś w tym jest... Nigdy nie mierzyłam dokładnie temperatury i nie wiem czy dla mojego organizmu jest wyznacznikiem czegokolwiek. Teraz termometr pokazuje 37,4, rano przed wstaniem z łóżka 36,3. Może mnie jakieś przeziębienie znowu bierze...dziwne te skoki są. @ póki co się nie rozkręca... eh sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć[emoji57]

Jedyną miarodajną temp. do analizy jest pomiar temp. od razu po przebudzeniu przez wstaniem z łóżka. Każda inna nie ma sensu.

Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8] Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35] No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ? Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]
My w tym roku juz trzecie :Dtym razem kuzyn się uchował jeszcze a tak to Juz dzieciaki kuzynostwa wchodzą w wiek małżeński ;)oby mój syn poczekał aż drugi raz mama zostanę hehhe;)

Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8] Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35] No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ? Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]
Maly dzis temperaturę ma podwyższona[emoji58]
Ja sie czuje absolutnie nie ciazowo od kilku dni i sie znow martwię, a wizyta w poniedziałek dopiero, a o operacje mlodego to dopiero w listopadzie mam dzwonić

Jedyną miarodajną temp. do analizy jest pomiar temp. od razu po przebudzeniu przez wstaniem z łóżka. Każda inna nie ma sensu.
Wiem ,że takie wyrywkowe mierzenie do niczego nie prowadzi, ale jak z wczorajszego porannego pomiaru 37,2 dziś rano temp. spadła do 36,3 a do tego doszły inne objawy @ to stwierdziłam, że nawet testowanie nie ma sensu bo za chwilę @ przyjdzie. A teraz znowu mam nadzieję, że może jednak...jak nic się nie zmieni, jutro rano testuję[emoji2]

O widze ze dostalam minusa za Literowki,no coz zawsze cos sie znajdzie co przeszkadza,przyznaje sie bez winy pisze szybko nie gramatycznie i nie skladniowo,ale tak mnie troche denerwuja ludzie-nuczyciele,jak sie nie podoba jak pisze to prosze omijac moje wpisy rena-chan
Przeglądam Was na telefonie, przy dziecku, do nauczyciela mi daleko i proszę źle nie oceniać ludzi, bo w tym przypadku minus był zupełnie przypadkowy, nawet o nim nie wiedziałam, na telefonie łatwo o coś takiego. Przepraszam, jestem tylko człowiekiem i robię błędy.
Na małych ekranach dotykowych łatwo coś wcisnąć i o tym nie wiedziec

reklama
Przykro mi bardzo nie dość że tylko podczytuje to podpadlam w głupi sposób, naprawdę to był przypadek :( sama pisze szybko, często nie używam polskich znaków czy coś przekręcę a tu nie zwracam na to uwagi. Wybacz

Do góry