Loli05
Fanka BB :)
Ja bym tez chciala wszczesniejszy okres bo minsienpokrywaja plodne akurat jak moi rodzice beda na tydzien u nas i ciezko bedzie podzialacNo to @ zawitała wcześniej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym tez chciala wszczesniejszy okres bo minsienpokrywaja plodne akurat jak moi rodzice beda na tydzien u nas i ciezko bedzie podzialacNo to @ zawitała wcześniej...
A moze wlasnie wtedyJa bym tez chciala wszczesniejszy okres bo minsienpokrywaja plodne akurat jak moi rodzice beda na tydzien u nas i ciezko bedzie podzialacnawet chce przerwac brac clostilbegyt bo po co sie truc jak i tak ciezko bedzie w owu dzialac
Haha "Janusz zakupów" [emoji23] [emoji23] [emoji23] taka końcówka mu sie spodobała bo taka fajna i w ogóle a facet coś innego proponował dla początkujących, ale jemu sie ta spodobala i wzięliśmy a sie klapa okazała z tego jego wyboru [emoji13]Haha mistrz [emoji23][emoji23]
Lepiej sie milo zaskoczyc jakby okres mial nie przyjsc, niz teraz sie rozczarowac bo moze byc jeszcze za wczesnie na test[emoji106]
Termoforek na brzuszek,moze pomoże? [emoji6]A mnie tak boli podbrzusze jajniki że ledwo leżęprawie jak na okres A mam 15dc nie mam nawet nospy zwariuje zaraz macie jakieś sposoby bo nie chce brać tabletek ?
Mąż mnie grzeje i masujeTermoforek na brzuszek,moze pomoże? [emoji6]
Do mnie tez dzis zawitalNo to @ zawitała wcześniej...
Witaj w klubie @Do mnie tez dzis zawital![]()
Dokładnie [emoji1] spontaniki i szybkie akcje tez mogą byc owocne [emoji7]A moze wlasnie wtedya gdzie ? Trzeba byc troche pomyslową
na szybkomoze wyjsc lepiej niz "rytuały" z nogami do góry
![]()