flor87
Fanka BB :)
Czyli jestesmy w czwórkęI ja podobny [emoji14] 3-4 grudnia :/ poniedziałek wtorek powinna być @

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czyli jestesmy w czwórkęI ja podobny [emoji14] 3-4 grudnia :/ poniedziałek wtorek powinna być @

Moze chociaz ktoras bedzie miala szczescieCzyli jestesmy w czwórkę![]()

Ja w sumie nie wiem bo ostatnią mega opóźnioną @ miałam 8 listopada [emoji1787] także nie wiem czego się teraz spodziewać [emoji23]A testuje któraś ?![]()
hehe to nigdy nie wiadomoJa w sumie nie wiem bo ostatnią mega opóźnioną @ miałam 8 listopada [emoji1787] także nie wiem czego się teraz spodziewać [emoji23]
Ja mam termin okresu na 5 grudzien,ale juz dzis jakies plamienia ale sie cos nie rozkrecaIdealnie na mikołajki [emoji23] chyba jeszcze ktoś tu był z takim terminem @ ? Ciekawe czy któraś dostanie prezent [emoji41] oby!
To moze implantacja [emoji16][emoji16][emoji16]Ja mam termin okresu na 5 grudzien,ale juz dzis jakies plamienia ale sie cos nie rozkreca![]()
Lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować [emoji2] mnie cały dzien lelko kłuje prawy jajnik...hehe to nigdy nie wiadomo [emoji14] ja mialam ost za szybko.. także ...zobaczymy... mnie kusi [emoji14] ale raczej sobie daruje zobaczenie bieli [emoji14] i poczekam na @
Oby na cos pozytywnego [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1768]Lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować [emoji2] mnie cały dzien lelko kłuje prawy jajnik...