reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
MIŁEGO DNIA! [emoji8]
Dużo zdrówka! Oby szybko minęło :)
Nie dzięki, może szybciej sobie pójdzie w sumie jest lepiej niż wczoraj [emoji6]
Właśnie dzwonił moj mąż. Już jest po wizycie, ludzi nie było i szybko poszło. Bo On był w tym punkcie świątecznej pomocy co jest u Nas w szpitalu. Dostał zastrzyk przeciwtężcowy i jakąś receptę na coś, ale nie zrozumiałam na co. Wróci to wtedy zobaczę.
Mówił mi też że jak wychodził ze szpitala to podbiegł do Niego jakiś kot i się łasił do Niego[emoji23]
I super. Wszystko się pięknie zagoi i będzie dobrze... haha, a do kotów to pewnie będzie miał uraz [emoji23]
A ja już po imprezce. Takiego wzdęcia dostałam jak nigdy! [emoji24] brzuch mnie mega boli.
Oby to nie jakieś choróbsko [emoji58]
Czekamy na pozytywne wieści !!!
Boje sie tej wizyty u kardiologa[emoji33] śniło mi się że mi powiedzial lekarz ze nie mogę sie starać o dziecko[emoji17]
Nie bój się, na pewno wszystko będzie dobrze [emoji8] A sny są odzwierciedleniem naszych zmartwień i się nie spełniają
Czekamy na wieści [emoji846]

Ja dzisiaj od rana mam pecha i wszystko mnie cholernie złości [emoji19][emoji35]

Snilo mi sie dzisiaj ze wygralam pieniadze,musze kupic jakas zdrapke czy zagrac w lotka,bo w sumie nic w zyciu nie wygralam.moj maz ma dosc duzo szczescia,kiedys wygral przez internet okolo 10tys (2 tys funtow).wygralyscie cos kiedys?podobno raz w zyciu cos sie uda wygrac.:)

reklama
Do góry