reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chętnie :-) dziękuję za info. Możesz podać namiary ?
Aga do Jakuba.
Screenshot_20180825-130214.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180825-130214.jpg
    Screenshot_20180825-130214.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 181
A mogę termometrem przykładanym do czoła czy raczej nie?
Nie [emoji57] musi to byc termometr owulacyjny z dwoma miejsr po przecinku i mierzy sie w ustach w pochwie lub odbycie, pacha i czolo odpada[emoji6]
Jest do kupienia w aptece?
Niby powinny byc ale w wiekszosci raczej nie ma [emoji57] ja jak pytalam w aptece o termometr owulacyjny to pani na mnie popatrzyla jak na kosmite [emoji23]
Slyszalam ze w Rossmann tez mozna dostac [emoji4]
Najlepszy do mierzenia temperatury jest chyba taki najzwyklejszy rteciowy termometr?
Raczej nie [emoji57]
Jak chcecie to moge dopisac jeszcze imiona na 1 stronie[emoji12]
Ale to juz jak kto woli[emoji12]
Mojego chyba nie ma po co [emoji13] w nicku jest [emoji6]
A jaka masz aplikację do temperatur? Ja mam flo i zastanawiam się czy jest ok.
Ja mam ovuview, flo i moj kalendarzyk [emoji6]
Dobry jest ovufriend ale tam to tylko miesiac darmo a potem 30zl a ze ja cebula jestem to nie wykupuje abonamentu.[emoji13]

reklama
Wiecie co ja chyba nigdy nie opanuje tego odpowiadania na kilka postów na raz hehhe chyba jestem nieogarem

Do góry