reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
To normalne, wszystko sie tam rozciaga wiec moze pobolewac [emoji8]
Czesc, wczoraj zaczęłam plamić. Dziś powinnam dostać regularny, konkretny okres ;) Wyjątkowo nic mnie nie boli. Oczywiście wyobraźnia pracuje ;) no bo każda miesiączka wygląda tak samo, a teraz zupełnie inaczej. Pewnie psychicznie się zablokowałam ;) Mam nadzieję, że @ się rozkręci, to przestanę sobie robić złudzenia, że może jednak. Ach , zresztą cyce zupełnie nieciążowe, to nie ma się co oszukiwać. Milego dnia :)
Przykro mi [emoji17]
Laski u mnie skok temp. do 37,21! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] brzuch z bólem jak na @. Oj oj! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Oo niech sie dzieje niech rosnie [emoji8][emoji8]
Ja dzis z ciekawosci jak juz odzyskalam termometr to rano zmierzylam [emoji57] niby w ciazy powinna byc powyzej tych magicznych 37° a u mnie jest 36,70...moze to ciaza urojona ? [emoji848]
Dzięki buterrfly [emoji8] Też mi się wydaje, że to fasolka się rozpycha [emoji6] ale musiałam to jednak bardzo przeżywać, bo dziś śniło mi się, że potwornie krwawiłam [emoji17] okropny sen [emoji33]
A jak u ciebie? Kiedy twój tż wyjeżdża?
Tez mialam takie sny kilka razy w ktorych krwawilam i myślałam od razu ze juz wszystko stracone...wiec rozumiem jakie to okropne [emoji17]
Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!
Tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji110]

reklama
Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!
Pamiętam jaka byłam niecierpliwa w ostatnim cyklu. Zaplanowałam sobie, że zatestuję w dzień @, ale w pewnym momencie miałam już dość tego czekania. Wstałam od pracy, wzięłam pieniądze i ruszyłam do apteki po test. W połowie drogi stanęłam i stwierdziłam, że jednak poczekam do @ i zawróciłam do domu. Masakra! Co te starania ze mną robiły [emoji854]

To normalne, wszystko sie tam rozciaga wiec moze pobolewac [emoji8]Przykro mi [emoji17]Oo niech sie dzieje niech rosnie [emoji8][emoji8]
Ja dzis z ciekawosci jak juz odzyskalam termometr to rano zmierzylam [emoji57] niby w ciazy powinna byc powyzej tych magicznych 37° a u mnie jest 36,70...moze to ciaza urojona ? [emoji848]Tez mialam takie sny kilka razy w ktorych krwawilam i myślałam od razu ze juz wszystko stracone...wiec rozumiem jakie to okropne [emoji17]Tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji110]
Dziękuję, uspokajacie mnie, bo mam coś dzisiaj gorszy dzień [emoji8]

Pamiętam jaka byłam niecierpliwa w ostatnim cyklu. Zaplanowałam sobie, że zatestuję w dzień @, ale w pewnym momencie miałam już dość tego czekania. Wstałam od pracy, wzięłam pieniądze i ruszyłam do apteki po test. W połowie drogi stanęłam i stwierdziłam, że jednak poczekam do @ i zawróciłam do domu. Masakra! Co te starania ze mną robiły [emoji854]

Hahaha No to nieźle.

Ja chcę czekać jak najdłużej z tym testem. Ale wiecie, że im bliżej terminu @ tym nam szaraczkom ciężko wytrzymać.

A możesz pokazać testy owu? Bo z tego co dziewczyny mowiły to od pierwszego pozytywu liczy się 24-36 h do wystąpienia owu
No wlasnie nie wiem jak dodac foto bo chce odemnie zeby byl mniejszy rozmiar przynajmniej wczoraj nie moglam dodac avatars,teraz jestem w pracy i nie mam jak probowac;(

Też oglądałam
emoji16.png
ostatnia Panna Młoda chyba nie bardzo zadowolona z wyboru partnera :) jej mina mówiła wszystko
emoji12.png

No myślałam, że zrezygnuje :-D:-D:-D

reklama
Do góry