Fizzymensa
Fanka BB :)
A to pierwszy taki cykl?
Bezowulacyjny?
trudno powiedzieć bo dopiero 3 cykl mierze temperture, wcześniej nie śledziłam tego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to pierwszy taki cykl?
Jak popytasz teściowej to później daj nam znaćBadania robiłam 3 tygodnie temu i wszystko wyszło w normie.
Właśnie się zastanawiam, czy aby to nie jes właśnie bezowulacyjny cykl. Pójde dzisiaj albo jutro na wizytę i się dowiem, bo co tu będę gdybać....
Ale z taka długością?Bezowulacyjny?
trudno powiedzieć bo dopiero 3 cykl mierze temperture, wcześniej nie śledziłam tego.
Bardzo miło poznaćDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dzieckocałe 0,56 cm
![]()
A jakie leki bierzesz?Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.
Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3
Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.
Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki![]()
A u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs![]()
![]()
![]()
![]()
Zaryczę się znów. Co miesiąc to samo.
No jest superDzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersimiłego dnia czas do pracy
![]()
Piękne jeszcze raz gratulacjeDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dzieckocałe 0,56 cm
![]()
Ja jestem niecały tydzień dopiero na L4 i cisza. Raczej się nie spodziewam żadnej kontroliMam troszkę inne pytanie
Czy podczas zwolnienia lekarskiego w związku z ciążą miałyście w domu kontrolę ZUS?