Jaasna
Fanka BB :)
Chciałabym, żebyś się pozytywnie zaskoczyła tą betąNic nie czuje na @ [emoji1422] jutro będę tam w okolicy labo to zrobię. Teraz to i ja ciekawa jestem [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym, żebyś się pozytywnie zaskoczyła tą betąNic nie czuje na @ [emoji1422] jutro będę tam w okolicy labo to zrobię. Teraz to i ja ciekawa jestem [emoji23]
No właśnie.. Teraz trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Dziś juz 41...[emoji33] nigdy nie mialam tak
No szok byłby nieziemski [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jutro pojadę i uspokoje siebie i Was [emoji7][emoji2] fakt...pobalowałam dosc mocno przez 3 dni... Ale nie dobieram sobie do głowy wiele bo czytałam post mamy ginekolog o hipotetycznej Hani, takze spokojna jestem [emoji2] ale nadziei i tak sobie nie robie... Wolę się miło zaskoczyć niż znowu rozczarować... Ten jajnik ciągle mnie kłujeni czuję go cały czas jak chodzę...Chciałabym, żebyś się pozytywnie zaskoczyła tą betąŻebyśmy my wszystkie z krzeseł pospadały na spektakularny zwrot akcji
![]()
A jakie leki bierzesz?
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]No właśnie.. Teraz trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Dziś juz 41...[emoji33] nigdy nie mialam tak
Nie, nie mierzę...Ja dzisiaj 40 dzień... ale cykle mam około 32-34 dni
A mierzysz temperaturę, bo nie pamietam?
Nie pytaj , będziesz lepiej spać [emoji16]Ja też nie mierze temp i nie robię pasków owu![]()
Dziewczyny, a po ciąży ten rozmiar biustu zostaje czy wraca do normy?![]()
Trzymam kciukiNo szok byłby nieziemski [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jutro pojadę i uspokoje siebie i Was [emoji7][emoji2] fakt...pobalowałam dosc mocno przez 3 dni... Ale nie dobieram sobie do głowy wiele bo czytałam post mamy ginekolog o hipotetycznej Hani, takze spokojna jestem [emoji2] ale nadziei i tak sobie nie robie... Wolę się miło zaskoczyć niż znowu rozczarować... Ten jajnik ciągle mnie kłujeni czuję go cały czas jak chodzę...