MasterKa
Fanka BB :)
Co laboratorium to inne normy ma. U mnie bylo tak. I powtórkowa dokladnie taka sama. A u Ciebie 6 wskazuje negatyw?Jaka miałaś ta betę bo ja 6a kompletnie się na tym nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co laboratorium to inne normy ma. U mnie bylo tak. I powtórkowa dokladnie taka sama. A u Ciebie 6 wskazuje negatyw?Jaka miałaś ta betę bo ja 6a kompletnie się na tym nie znam
Wstaw zdjęcie to zobaczymy jak u Ciebie piszą wynik[emoji4]To nie wiem co to moje 6 oznaczajutro muszę znaleźć siłę żeby zrobić jeszcze raz
Ja mowe ze niby mam PCOS bo w uk mowia ze mam a w pl ze nie mam...Co laboratorium to inne normy ma. U mnie bylo tak. I powtórkowa dokladnie taka sama. A u Ciebie 6 wskazuje negatyw?Zobacz załącznik 911926
Yhym... To w sumie bez sensu... Niewiadomo kogo słuchać... A w UK badali Cie??Ja mowe ze niby mam PCOS bo w uk mowia ze mam a w pl ze nie mam...
Jak mnie wieki temu badali to mialam podwyszony testosteron,z usg chyba nie wyszlo nic ale cos tam jeszcze bylo ze pasowalo do pcos,boiore metmorfin od lat.W pl w zeszlym roku babka na mega dokladnym usg stwierdzila ze jajniki nie wygladaja na policystyczne.ale mysli ze owu raz jest raz nie.i w sumie sama juz nie wiem...edrokrynolog kaze schudnac bo w tluszczu tez jest troche testosteronu.no i tyle w sumie.a jak u ciebie stwierdzono?Yhym... To w sumie bez sensu... Niewiadomo kogo słuchać... A w UK badali Cie??
Wstaw zdjęcie to zobaczymy jak u Ciebie piszą wynik[emoji4]
No ale to nie są takie typowe badania kontrolne o ile jeszcze hormony tarczycy bym dostała to one akurat są najtańsze. Jeśli chodzi o te przeciwciała to nawet nie wiem czy ogólny może wogole przepisać wydaje mi się że tylko konkretny lekarz a witaminy to nawet nie wiem czy są na NFZ...
Właśnie tak , druga beta rozwieje watpliwosci... może owulacja się przesunela..albo co..Idz lepiej jutro na ta bete moze wszystko jest ok z ciążą mimo krwawien....