Bunia1992
Fanka BB :)
Cóż za matematyka wyższaOkw takim wypadku jak obie będziemy mieć po jednej kresce to razem wyjdą nam II [emoji14] [emoji14] [emoji14] (oby jednak cztery kreski)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cóż za matematyka wyższaOkw takim wypadku jak obie będziemy mieć po jednej kresce to razem wyjdą nam II [emoji14] [emoji14] [emoji14] (oby jednak cztery kreski)
Spokojnie do jutra to już dużo nie zostało byle wyrobić się z wynikiem przed lekarzemNo to się nazywa mieć pecha pojechałam na betę do labo przy szpitalu tam 24/h robią wynik w ciągu godziny za Dopłata paru złotych j teraz mój Mpojechał odebrać okazuje się że awaria i wszystkie płatne będą na jutro
jak mieć pod górę to po całości także dalej tkwie w próżni ahhh powiem wam że mam dość
![]()
A jakie wyniki poza prolaktyna i progesteronem robiłaś ?Coś nie ma ostatnio żadnych kreseczek na forum.... U mnie dziś po wizycie u ginki jestem pozytywnie nastawiona, według wyników wszystko jest idealnie teraz mam tylko sprawdzić jaki jest progesteron po owu jak będzie niski to spróbujemy monitoringu ale według niej przy takich wynikach owulacja powinna być chyba że blokowała ją prolaktyna 34,50 która już spadła i jest 5,89 :-)
Zrób herbatkę i nie denerwuj sięNo to się nazywa mieć pecha pojechałam na betę do labo przy szpitalu tam 24/h robią wynik w ciągu godziny za Dopłata paru złotych j teraz mój Mpojechał odebrać okazuje się że awaria i wszystkie płatne będą na jutro
jak mieć pod górę to po całości także dalej tkwie w próżni ahhh powiem wam że mam dość
![]()
Tarczyca, testosteron, DHEA-SO4, LH, FSH i mąż robił badanie nasienia i u niego jest słabo z morfologia i ruchliwoscia i musi brać witaminyA jakie wyniki poza prolaktyna i progesteronem robiłaś ?
Cos dobrego ci sie przydarzy bo musi byc rownowagaZrób herbatkę i nie denerwuj sięCzasem tak jest że zawsze idzie pod górkę.
Jakie witaminy zaleciła ?Tarczyca, testosteron, DHEA-SO4, LH, FSH i mąż robił badanie nasienia i u niego jest słabo z morfologia i ruchliwoscia i musi brać witaminy
Ja tam i tak trzymam kciuki, aby te Twoje czarne chmury się rozeszły[emoji4] i zeby był wymarzony prezent na urodziny [emoji173]Ja @ mam dostać 10 listopada.. W listopadzie mam urodziny i cicho wierzyłam, że dostanę taki prezent na urodziny, ale gdzieś w głowie mam czarne chmury, że na pewno się nie udało bo wtedy kiedy powinnam serduszkować mąż zmęczony po pracy![]()