reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No czekam az sie @ rozwinie ale juz puka do drzwi i wpycha sie jedna noga,tak bym chciala zeby sie skonczylo przed poniedzialkiem bo mam skan w sumie nie wiem po co bo mial byc wedlug planu po to by zobaczyc czy jest owu po clo a teraz sie wszystko przesunelo :( trzymam kciuki za Ciebie kochana,moze to TY przerwiesz zla passe na forum:)

Bardzo bym chciała !! Ale niestety jestem negatywnie nastawiona :( zbyt piękne to by było ;p cmi mnie na dole cały czas tak ciągnie w dół ale mogą to być równie dobrze nowe oznaki [emoji23]

A nie mozna stworzyc jakiejs tabelki tutaj teraz?
Spojrzcie na pierwsza strone, bylam pierwsza ktora dołączyła wiec w moim pierwszym poscie wkleilam post Azulki i moge go na bieżąco uzupelniac jesli chcecie [emoji6]
Jesli tak to prosze piszcie co komu dopisac, kogo przenieść (moze zrobimy dodatkowo tabelke gdzie przeniesiemy nasze przyszle mamusie [emoji6])?

Spojrzcie na pierwsza strone, bylam pierwsza ktora dołączyła wiec w moim pierwszym poscie wkleilam post Azulki i moge go na bieżąco uzupelniac jesli chcecie [emoji6]
Jesli tak to prosze piszcie co komu dopisac, kogo przenieść (moze zrobimy dodatkowo tabelke gdzie przeniesiemy nasze przyszle mamusie [emoji6])?
Ok nie ma problemu[emoji4]

To mnie proszę dopisać :p

reklama
Do góry