Misty29
Fanka BB :)
Kciuki zacisniete. Będzie dobrze!Dziewczyny trzymajcie kcikuki dzisiaj robilam markery nowotworowe. Załamie się jeśli wytną mi ostatniego jajnika ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisniete. Będzie dobrze!Dziewczyny trzymajcie kcikuki dzisiaj robilam markery nowotworowe. Załamie się jeśli wytną mi ostatniego jajnika ;(
Są różne metody, nie wiem czy któraś z nich to drastyczne wyrwanie wszystkich włosków, raczej nie :-) Ja mam metodą ombre robione, wszystkie swoje włoski mam :-)A ja się trochę nie znamOni wyrywają twoje brwi na stałe i nie masz potem już tam włosków?
Oby było dobrze. Jednego jajnika juz straciłam tak. Wyniki w piątek :// zostało czekaćKciuki zacisniete. Będzie dobrze!
Za tydzień dopiero? Współczuję że jeszcze tyle musisz czekaćOby było dobrze. Jednego jajnika juz straciłam tak. Wyniki w piątek :// zostało czekać
Na markery trochę się czeka u nas. Ale stram się nie myśleć, jutro wesele mamy to zajme głowę.Za tydzień dopiero? Współczuję że jeszcze tyle musisz czekać
Będzie! Będę czekać na info od Ciebie. A tymczasem miłej zabawy jutro. Ja już bardzo dawno nie byłam na weselu i raczej nie zanosi się że niedługo będę. Baw się dobrze!Na markery trochę się czeka u nas. Ale stram się nie myśleć, jutro wesele mamy to zajme głowę.Musi być dobrze żadnego innego scenariusza nie uznaje
![]()
Co ile trzeba powtarzać?Są różne metody, nie wiem czy któraś z nich to drastyczne wyrwanie wszystkich włosków, raczej nie :-) Ja mam metodą ombre robione, wszystkie swoje włoski mam :-)
A ja się trochę nie znamOni wyrywają twoje brwi na stałe i nie masz potem już tam włosków?
Dziękuje. Na pewno się odezwę. Wreszcie mam trochę czasu dla siebie córeczka śpi, mogę wypić zimną kawę z rana ;DBędzie! Będę czekać na info od Ciebie. A tymczasem miłej zabawy jutro. Ja już bardzo dawno nie byłam na weselu i raczej nie zanosi się że niedługo będę. Baw się dobrze!
Są różne metody, nie wiem czy któraś z nich to drastyczne wyrwanie wszystkich włosków, raczej nie :-) Ja mam metodą ombre robione, wszystkie swoje włoski mam :-)