reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Oo kochana , dziękuję Ci bardzo , ze tak mi życzysz ale coś czuje , ze to nie w moim przypadku [emoji16] poza tym jak rozmawiałam z lekarzem to mówił, ze zdarzało się, ze kobiety były w początkowej ciąży robiąc zabieg i nic sie nie działo z fasolką [emoji7] także jaki by nie był finał to zabieg będzie bo nieinwazyjny ;) ale się okaże w najblizszych dniach co I jak [emoji8] [emoji8]
Ja życzę II kresek[emoji64][emoji10]

reklama
Oo kochana , dziękuję Ci bardzo , ze tak mi życzysz ale coś czuje , ze to nie w moim przypadku [emoji16] poza tym jak rozmawiałam z lekarzem to mówił, ze zdarzało się, ze kobiety były w początkowej ciąży robiąc zabieg i nic sie nie działo z fasolką [emoji7] także jaki by nie był finał to zabieg będzie bo nieinwazyjny ;) ale się okaże w najblizszych dniach co I jak [emoji8] [emoji8]
A to taki zabieg zeby ladniej wygladaly nogi czy ze wzgledow zdrowotnych?

Z tym piwem to ja się nasłuchałam od znajomych, że jak poszli do androloga ze słabym nasieniem to pierwsze co zakazał alko, a szczególnie piwa. Też uważam, że raz w tygodniu nie zaszkodzi, ale codziennie już tak. A z tą awanturą to mi hormony zaszalały chyba, teraz mi wstyd za to :zawstydzona/y:

Mnie dziś tak rozbolał brzuch chyb macica, że myślałam, że zwariuje. Jestem w 16 dniu cyklu i nie wiem co się dzieje. Potem przeszło i rozbolał mnie żołądek. Swoją drogą zastanawiam się jak osoby mające wrzody/ problemy żołądkowe znoszą ciąże, czy bóle im się nie nasilają.

A to taki zabieg zeby ladniej wygladaly nogi czy ze wzgledow zdrowotnych?

Raczej żeby nogi ładniej wyglądały, bo lekarz nie dał pewności, że to się nie odnowi - a ja chyba mam predyspozycje do pękania żyłek i nie wiem czy nie żylaków bo babcia z dziadkiem mieli żylaki a moja mama nie ma nic, ani żylaków ani żyłek popękanych , więc mi poszło pewnie po dziadkach - więc muszę jakoś o te nogi zadbać a w ciąży podobno nogi są najbardziej obciążone , więc mogą wyglądać okropnie , jeśli choć trochę teraz się tego nie pozbędę ;)

reklama
Do góry