MasterKa
Fanka BB :)
Dam znać [emoji4]To czekamy na wyniki [emoji6] daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dam znać [emoji4]To czekamy na wyniki [emoji6] daj znać
Powodzenia kochanaJa zaraz do dentysty ... w końcu wyrwę ósemkę [emoji14] auć
oby za bardzo nie bolaloNo kurcze uwierzcie mi ze urodzilam dwóch synów naturalnie bez znieczulenia i czułam się lepiej niż przy plombowaniu zęba. Zawsze się śmieje ze jak idę do dentysty na zamiast Dzień dobry mowie znieczulenie proszę najlepiej podwójneJa też!![]()

CzekamyCześć dziewczynki [emoji173]
Ja już pp powtórkowej becie. Wynik odbiorę po 14tej bo wcześniej nie dam rady [emoji4] miłego dnia!!![emoji173][emoji173][emoji173]
No i mówiłam, ze nie będzie przeciwwskazań [emoji173][emoji173]Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
Teraz jestem spokojna[emoji179]
Ja tez rodzilam sn i dla mnie tak samo bol i ogólnie to jak sie czulam po bylo 10000razy lepsze niz plombowanie czy cokolwiek innego u dentysty [emoji14]No kurcze uwierzcie mi ze urodzilam dwóch synów naturalnie bez znieczulenia i czułam się lepiej niż przy plombowaniu zęba. Zawsze się śmieje ze jak idę do dentysty na zamiast Dzień dobry mowie znieczulenie proszę najlepiej podwójne![]()
I ja ! [emoji23]Ja to najchętniej poprosiłabym o uśpienie na ten czas siedzenia na fotelu [emoji23]
No widzisz czyli jest dobrze [emoji8][emoji8]Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
Cieszę się, mówiłam ze będzie odwrotnie niż we śnieJa juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]