reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzieki za odrobinkę nadziei :D
Powiem więcej, ona jest niepełnosprawna i naprawdę życie jej nie oszczędzało. Jest też przecudowną osobą, jedną z najlepszych jakie znam i wiem, że będzie przecudowną mamą. Dlatego trzymajcie proszę za nią kciuki.
A Twój wiek Salsa, to jeszcze żaden wiek w dzisiejszych czasach :)

reklama
Powiem więcej, ona jest niepełnosprawna i naprawdę życie jej nie oszczędzało. Jest też przecudowną osobą, jedną z najlepszych jakie znam i wiem, że będzie przecudowną mamą. Dlatego trzymajcie proszę za nią kciuki.
A Twój wiek Salsa, to jeszcze żaden wiek w dzisiejszych czasach :)
Tym bardziej ze czuje sie na znacznie mniej ;)
Kazdemu kibicuje kto podejmuje walke z przeciwnosciami losu [emoji106]

Super![emoji173]
Lubię takie kiecki[emoji4]
Ja na szczęście mam tylko Wigilię w gościach. W sensie pierwsze u Nas, później u teściów. A pozostałe dwa dni Świat w domu bo mąż pracuje niestety.
Także spędzę je sobie w łóżku z dobrym jedzeniem[emoji13]
Ja wigilię też w gościach [emoji16] zawsze u moich rodziców, a później do teściów i później jeden dzień świat znów u rodziców a drugi dzień świat u teściów [emoji3]

Ja zaczęłam mieć takie sny jak zaszłam w ciążę :)
Oby i u mnie to był dobry znak. Mi ze wszystkich możliwych wróżb - sen, obrączka, kalendarzyk chiński itp. wychodzi córeczka teraz. No innej opcji nie ma, jak żeby w końcu się zdecydowała ta Tosia do nas przyjść ;) Ale szyjka tak nisko, że czuję, że @ zaraz będzie. Dosłownie paluch wsadzam i jakbym już miała wejście do niej.

Mi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]

U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?

Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Mi się nic nie śni, ani o ciąży ani o niczym innym [emoji848]

U mnie dziś 15dc... śluz jakis kijowy, ciekawe czy ta owulacja u mnie w ogóle występuje mimo, że cykle regularne. Chyba zastanowię się nad tym wiesiołkiem, któraś używa? Zadowolona z efektów?

Slyszalyscie o tej dzieciobójczyni???? Jak tak można??? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja bylam zadowolona z wiesiolka[emoji4]
Tak slyszalam o tej tragedi. W glowie sie nie mieści jak tak mozna[emoji15]

Do góry