martoosia04
Fanka BB :)
A ja uwielbiam piec. Na mojej wigilii mogłoby byc tylko samo ciasto[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja co miałam zrobić to wczoraj i dziś bo jutro do pracy mam i nie wiem o której skończę, ale jeszcze sobie jutro po pracy kompocik z suszu ugotuję i bd gitPrzygotowania pelna para,u nas bardziej jutro,dzis robie sernik
Ja mieszkam na wsi a obok w mieście jest nieczynne [emoji4][emoji4]U nas jest labo otwarte w sobotę od 7-12 chyba , a mieszkam w małym mieście więc sprawdź może u Ciebie też otwarte![]()
Tak, jak chce się zamienić dag na g to trzeba dodać zero albo przesunąc przecinek o jeden dalej np.: 6,5 dag to 65gJa jestem ciemna jesli chodzi o pieczenie,dziewczyny ile to jest 12dag masla??czy to 120g?help
Dziękuję [emoji813] dla Ciebie i rodzinki Wesolych, zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia [emoji813]Ciężko tu nie zagladać mimo świątecznego natłoku obowiązków
Kochane dziewczynki życzę wszystkim wam Wesołych spokojnych Świąt w Nowym roku spełnienia wszystkiego a wszczegolnosci tej fosolki pod serduszkiem![]()
Ja mieszkam na wsi a obok w mieście jest nieczynne [emoji4][emoji4]
Dziękujemy [emoji813][emoji813]Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku[emoji173]
Oby się spełniły wszystkie Wasze marzenia[emoji179]
Zobacz załącznik 927536