Sancia
Fanka BB :)
Najmocniej dziękuje, i wzajemnie.Hej i tego Tobie życzę i również zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najmocniej dziękuje, i wzajemnie.Hej i tego Tobie życzę i również zdrówka!
Nie. Mam a raczej miałam torbiel złożoną z której zrobił się nowotwór.Masz endometriozę ?
Ja ginekologa odwiedziłam zaraz po 16 urodzinach. Kaszaka też kiedyś miałam oj.. To było nie przyjemne brrJak widze temat o ginekologach i pierwszych razach z nimi .Ja musialam isc do gina w wieku 17 lat bo jakis mi sie guzek zrobil i wpadlam w panike i mowie do mamay przez tel ze musze isc do gina ze musi mi tata dac kase na wizyte prywatna,podaje tacie sluchawke i slysze pierwsze co moj tata takim sciszonym glosem mowi,"ale dlaczego?moze bede juz dziadkiem?" Chcialam rozplynac sie w powietrzu ze wstyduguzek okazal sie kaszakiem
Ja też mam w jajniku torbiel złożonąNie. Mam a raczej miałam torbiel złożoną z której zrobił się nowotwór.
Robiłaś markery albo biopsję?Ja też mam w jajniku torbiel złożoną![]()
Ca125, wyszło 60Robiłaś markery albo biopsję?
Wydaje mi się że prawidłowo, lekarzem nie jestem ja miałam wynik CA125 648 zaraz przed chemiąCa125, wyszło 60
Teraz czekam aż będą dwie kreseczki, i aż włosy od rosną. Wielki kamień spadł mi z sercaOj dobrze de jest ok :***
Do 30 jest norma, u mnie to wygląda jak torbiel endometrialna z przegrodami.Wydaje mi się że prawidłowo, lekarzem nie jestem ja miałam wynik CA125 648 zaraz przed chemią