minimalina
Aktywna w BB
Jest blada kreska, no cóż gratulacjeZobacz załącznik 838527 Witam czy widzicie ns tym tescie plus oznaczający ciaze. Czy jest tam blada kreska. Okres mam dostacdw sobotę. Ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o 15.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest blada kreska, no cóż gratulacjeZobacz załącznik 838527 Witam czy widzicie ns tym tescie plus oznaczający ciaze. Czy jest tam blada kreska. Okres mam dostacdw sobotę. Ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o 15.
Ja jeszcze siedzę nad materiałami na egzaminy.Idzcie spać dziewczyny, późna pora już! Cieżarnym i starajacym się sen wskazany.
Ja dumam nad prostymi potrawami na sb żeby mało stania i schylania było bo nie mogę glową w doł dlugo być.
Na szczęście mama ciasta i tort upiecze. Jedno z glowy.
Pochwalę się...kupiliśmy nowy samochód. Jest motywacja do szybkiego powrotu do sprawności heheh.
Buziaki

Nie wiem jaka jest opinia lekarzy ale ja bym nie uprawiała... Na logikę jeśli bierze się luteine jest ona na podtrzymanie ciąży nie na widzimisię, więc jeśli ciąża jest zagrożona to chyba najbardziej rozsądne jest poczekać z seksem i przy kolejnej wizycie zapytać lekarza.Dziewczyny
czy podczas zażywania luteiny dopochwowo można uprawiać seks?
kłóce się z kolezanka i wmawia mi że można i pytam was

Ja w ogóle bym się nawet nie zastanawiała... W takich chwilach gdzie ciąża może być zagrożona nie myślała bym o seksie, ale to ja. Na twoim miejscu zmieniła bym lekarza.Dziękuję za odp.
wiesz mój lekarz jest mało rozmowny i nic nie mowi..
na.necie pisze że niby można niby nie i takie to czytanie z netu..
więc wolałam spytać tu niż słuchać bzdur znajomej

Jasne, że jest ! Gratulacje!Zobacz załącznik 838527 Witam czy widzicie ns tym tescie plus oznaczający ciaze. Czy jest tam blada kreska. Okres mam dostacdw sobotę. Ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o 15.