Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki dziewczyny za wsparcie, trzymam się dobrze, tylko przykro mi po prostu. Szukam punktów pobrań, które by pobrały krew po 16:00 ale wszystkie do 12 lub 14. Inaczej nie mam możliwości pojechać na betę. Zostaje poniedziałek.
Normalnie mam 26-28 dni. Teraz mialam 25 dni cykl, ale rano zobaczyłam,że aplikacja pokazuje na dzis @ no i się sprawdziło.Szkoda, dostałaś wczesniej @ ?
Ale byłam gotowa na to,że @ przyjdzie. Jakoś nie liczyłam, że jeden raz w tym cyklu wystarczy skoro w innych po kilku [emoji177]@ przychodziła. No nic teraz mąż pójdzie na badania i zobaczymy.Szkoda, dostałaś wczesniej @ ?
WspółczujęJa dziewczyny daje znac ze do gina nie poszlam bo rozlozyla m ie grypa zoladkowa tak ze mam biegunke nie do pochamowania, same wiecie ze z zadnymi badaniami od dolu to nie idzie w parze. Ale krwawie nadal, okres sie rozkreca. No nic, skoncze chorowac pujde do lekarza.
Ja nigdy się nie nakręcam. Czasami wiadomo wyszukuje objawów, ale z testem zawsze czekam do @, a że @ zawsze przychodzi i raczej się nie spóźnia to jeszcze nigdy nie robiłam testu[emoji3]Badania zawsze dobrze zrobić, może za krótka ta II faza? 1 raz w całym cyklu? To nie miałaś przynajmniej ciśnienia na pozytywny test, najgorzej narobić sobie nadziei a ja juz nakręcona jak kołowrotek jestemtaka z mnie mądrala
![]()