reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny. U mnie 31 dc, test pozytywny :) okres po poronieniu nie przyszla. Jestem w szoku..... zaczynam brac duphaston na wszelki wypadek ale mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze... oby.

1505558780-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Lassha trzymam kciuki :) ja jeszcze sie strasznie boje ze znow poronie... mam nadzieje ze dam rade. Co by nie bylo jakos musi byc...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. U mnie 31 dc, test pozytywny :) okres po poronieniu nie przyszla. Jestem w szoku..... zaczynam brac duphaston na wszelki wypadek ale mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze... oby.

1505558780-aaaaaa.jpeg

Boże ,kochana moja nawet nie wiesz jak się cieszę, a nie mówiłam ci że będzie dobrze i małpo jedna wyprzedzilas mnie, zobaczysz będzie dobrze nasz limit nieszczęść się już wyczerpał i teraz dla nas świeci słońce ::) wiesz że bardzo mocno trzymam kciuki za ciebie :) tylko teraz wcinaj ile możesz :)

Kari21 Gratulacje i powodzenia i dziękuję za przyjęcie ;)
Pół roku temu odstawiłam anty,ale tak od 3 miesięcy mam regularne cykle i rozpoczęliśmy starania. Zrobiłam badania i ogólnie wszystko jest ok poza tsh, które niestety jest za wysokie bo 4,76. Jestem już umówiona do endokrynologa na 26 września. Ma któraś z was problemy z tarczycą? Jak wygląda u was leczenie?Troszkę się przestraszyłam jak zobaczyłam wyniki.

Natyyy witaj ;)
Lassha trzymam kciuki za testowania :)
Ja będę testować około 27-28 września, wychodzi na to że znowu miałam dwie owulację więc podwojna szansa :)

reklama
Monia kochana to pewnie dzieki tym kciukom :) ty dobrze wiesz ze ja odpuscilam calkiem i jestem w mega szoku. Martwie sie jak cholera, sama wiesz dobrze, mialysmy te same wydarzenia w podobnym czasie. Kurcze jak ja bardzo chce zebys zobaczyla teraz 2 kreski!!! Bedziesz mama czerwcowa moze nawet i blizniat!

Natyyy ja z tarczyca nie mam problemow wiec nie mam pojecia ale z tego co sie orientuje to dostaniesz leki na wyrownanie wynikow i wszystko powinno byc ok :) ja z pierwszym synem w ciazy mialam cos nie tak ale to juz 9 lat temu i za nic nie pamietam. Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
Do góry