reklama

Starania 2018

@Mecenasowa27 CUDOWNY okruszek wspaniały widok ..
@Dagaa11 cieszy mnie twoje.podejście mimo tego co przeżyłas i masz racje.musimy wierzyć ze kazda z.nas bedzie sie nie dlugo cieszyla wlasnym bąbelkiem a poki co niech nasze miłe koleżanki nas mile motywują swoimi skarbami. @Mecenasowa27 ,@leeleeth :-):D:)
@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo ❤️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!

reklama
@Dagaa11 cieszy mnie twoje.podejście mimo tego co przeżyłas i masz racje.musimy wierzyć ze kazda z.nas bedzie sie nie dlugo cieszyla wlasnym bąbelkiem a poki co niech nasze miłe koleżanki nas mile motywują swoimi skarbami. @Mecenasowa27 ,@leeleeth :-):D:)
@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo [emoji173]️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!
Dziękuję tobie również życzę szybkich 8owocnych starań byś wkrótce zobaczyła w swoim brzuszku takiego okruszka :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo [emoji173]️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!
Dziękuję Ci bardzo że podnosisz mnie na duchu.bardzo miłe jest to co napisałaś[emoji4]

Korci mnie zeby zrobic test na dniach[emoji23]
Idę kawę sobie zrobię[emoji477]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U nas dzisiaj najpierw padał rzęsisty grad, że świata nie było widać, pozniej zaś śnieg. Pierwszy śnieg tej jesieni. A co do wiatru to spać w nocy nie mogłam, tak się bałam. Ale na szczęście nie było problemy z prądem. Dzisiaj 18 dzień cyklu, mam jakieś dziwne wrażenie, że pomimo antykoncepcji czy uważania i tak 'wpadniemy', ale nawet jak to nam poprzewraca plany do góry nogami to czuję, że i tak bym się cieszyła. Ale wiadomo, rozsądek mówi by poczekać aż ogarniemy ślub. :) Ostatnio mam okropne koszmary, pożary, kradzieże, szpitale... Sennik między innymi mówi, że większość z tych symboli sennych przyniosą szczęście. Ciekawe... :D

@judytka777 poczekaj z testem ja.ostatnio robiłamprzed @@@ wyszedl jakis cień a oczywiscie @@@przyszla punkt.28dc o_O:)także musimy chyba nauczyć się cierpliwości kochane bo tylko ona popłaca.
@Dagaa11 nie poddasz się słońce bo ci na to nie pozwole :p:Djak już tu jesteś to nie ma że boli walczymy do skutku trzymam &&&& za ten cykl i za każdy nastepny też bede.trzymać a Ty masz tylko spełniać swoja powinność u boku swojego ukochanego i nie tracić wiary w. Powodzenie !:D:D;)
@Mecenasowa27 oby moje.starania tym razem trwały krócej bo z córka bylo az 14cykli ale opłacało się czekać więc na drugiego maluszka tez poczekam jak bedzie trzeba :);)

Aniu, juz Ci odpowiadam na pytanie. Mamy 3 dzieci. Na razie czekamy niecierpliwie na kolejnego maluszka ale nie staramy się do odwołania i zobaczymy jak sprawy się potoczą ze względu na moje zdrowie. Tak bywa czasem.
Daga, bardzo mi przykro. Stratę dziecka ciężko przeżyć. Mam nadzieję, że szybko zajdziesz w ciąże i bedzie już bezproblemowa.
Cześć wszystkim nowym dziewczynkom. Powodzenia w straniach.

Zdecydowanie popieram wczesne macierzyństwo ale niestety wszystko ma swoje plusy i minusy jak wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za to nie będę czekała tygodnia tak jak miałam czekać, jutro będę testowała.
Pojawiły mi się widoczne żyły jak w ciąży z córką..

Ironia losu by była prawdziwa.. Starać się 2 lata z mierzeniem temperatury, z obserwacją swojego ciała a tu wpaść 6 miesięcy po porodzie zabezpieczając się ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry