Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mój na wszelkie zakupy związane z dziećmi zdaje się na mnie i nie dyskutuje☺ ale pewnie dlatego, że dużo go nie ma☺ co do zapalenia to był piątek wieczorem, już sporo razy słyszałam o zapaleniu stawu po infekcji więc wiedziałam, że trzeba podawać przeciezapalny ibufen, no i obserwować, przez 5 dni podawalam mu 3 razy dziennie. W sobotę już stanął na nogi ale jeszcze mocno kulal, w niedzielę było dużo lepiej, w poniedziałek byłam u lekarza ale tylko pochwalila moje leczenie, sprawdzila i stwierdziła, że tu już jest dobrze, ale żeby pooszczedzac jeszcze ta nogę i tak się skończyło ale co się najadlam strachu to mojeJak bym chciała kupić jeszcze ten elektryczny, to mój mąż by mnie z domu chyba wygonil, mimo, że to przecież dla dobra dziecka, ale dla niego to będzie (kolejna) zbędna rzecz. Ale zobaczę, może się jednak zdecyduję
Kinga i jak to zapalenie się skończyło? Wyladowaliscie w szpitalu?
Tita musisz znaleźć jakiegoś dobrego endokrynologa i wtedy się udaBierzesz już coś? No to duży synek już, będziesz miała dodatkową opiekę nad kolejnym dzieckiem
![]()