reklama

Starania 2018

Trzymam &&&& za wizytę wtorkową niech przyniesie tobie dobre wiadomości .
Jak dlugie masz cykle? Jeśli 28 to chyba owu w 11dc to nic dziwnego chociaż ja tam nie znam sie na tym za bardzo hehe
@Dagaa11 ,@KatiNails jak tam u Was dziewczyny jakiś cień nadzieji jest może.??
U mnie dziś 25dc i poki co nie czuje sie ani małpowo a tym bardziej ciążowo więc przypuszczam ze w czwartek rozpoczne kolejny juz 3cs chociaż no cuda się zdarzają wiec warto w nie wierzyć...milej niedzieli kochane !
No okolo 29 ostatnio ale myślałam że jeśli owu jest 11dc to 14 dni później powinien być termin @ czyli 25dc. Tylko że na ulotce Clostilbelgytu właśnie było napisane ze owu może wystąpić między 11 a 15dc. We wtorek jeśli gin potwierdzi że pękły to zapytam kiedy testować i zmienie w tabelce najwyżej :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails ja Twoim teście jeszcze nic nie widzę, ale ze mnie taka ślepota, że nieraz jak dziewczyny wrzucały na forum testy to nic nie widziałam, inne dziewczyny widziały i ciąża była, we wtorek powtarzasz test?
@wisienka94
Link do: Lista.xlsx
ja dodałam zakładkę ulubione do tej strony
Powtórzę jeszcze @ nie będzie.
Niby dziś 12dpo. Więc zarodek ma ostatnia szanse na zagnieżdżenie, ale w cuda nie wierzę [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powtórzę jeszcze @ nie będzie.
Niby dziś 12dpo. Więc zarodek ma ostatnia szanse na zagnieżdżenie, ale w cuda nie wierzę [emoji14]

To trzymamy &&& żeby się jednak zagnieździł. Jedz ananasa jak tu ktoś już wspominał. Ponoć jest dobry na zagnieżdzenie. Ja wczoraj kupiłam, obrałam i pokroiłam w plasterki i będę codziennie zajadać po plasterku :)

To trzymamy &&& żeby się jednak zagnieździł. Jedz ananasa jak tu ktoś już wspominał. Ponoć jest dobry na zagnieżdzenie. Ja wczoraj kupiłam, obrałam i pokroiłam w plasterki i będę codziennie zajadać po plasterku :)

Problem w tym że nie lubię [emoji14]
No chyba że w salatce [emoji14]
Ale ostatnio ja robiłam to teraz mój stary będzie nosem kręcił [emoji14]

Problem w tym że nie lubię [emoji14]
No chyba że w salatce [emoji14]
Ale ostatnio ja robiłam to teraz mój stary będzie nosem kręcił [emoji14]

A sok ananasowy z marwita? To są jednodniowe soczki i myśle że dobra alternatywa. Dla mnie jest akurat za słodki wole sobie świezego zjeść

1511082638-15e78945f4536868-aaaaaa.jpeg

No i teraz nie wiem co myśleć to jest pozytywny owulacyjny ? Myślałam ze owu już była ale wczoraj kreska była chyba jaśniejsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry