reklama

Starania 2018

@AniaS35 tak tak dwa dni przed terminem @ miała nagatyw a w dzień @ pozytyw [emoji14] zobaczymy :)
W poniedziałek rano zrobię test. Albo nawet betę

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gorąco ci kibicuje kochana tak naprawdę jeszcze wszystko może sie zdarzyć .... i ja ci życzę by to wszystko zdarzylo sie u ciebie !
U mnie dziś 24dc do @ jeszcze 5 dni takze cierpliwie czekam ...

reklama
Dziewczyny dodaje zdjęcie do porównania. Test owulacyjny z rosmana i test z allegro
1511008328-166d08cfc8495335-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam wieczór mija dziołuszki ja jak zwykle mam wekendowo kino domowe ... :-) :-) :-) myślę o Was wszystkich caly czas i za każdą trzymam mocno &&&&& niech sie spełnią wszystkie Wasze najskrytsze marzenia ... zobaczycie ze cokolwiek nas nie spotka po tej drodze do zwyciestwa to jednak nagroda bedzie wieeeelkaaaaa! Bardzo!❤❤️bardzo wielka
DOBREJ NOCY ,KOLOROWYCH SNÓW ,PRZYJEMNYCH CHWIL I CZEGO TAM SOBIE JESZCZE ŻYCZYCIE ! ❤❤️

Ja sie na testach akurat nie znam ale moge tylko stwierdzic ze na tym zielonym cos widac a.tym ponizej no nie.bardzo coś widzę chociaz moze moje oczy juz stare także no :D:p
Nie mylisz się. Właśnie na tym z allegro nic nie widać! Więc cały czas robiłam te testy a one wgl mi nie pokazywały żadnej kreseczki. A ten zielony czyli z rosmana juz pokazał. Ale myśle że jestem już po owu bo kreska jaśnieje a wczoraj na monitoringu piękny pęcherzyk i dziś odczuwalam klucie jajnika i dużo śluzu. We wtorek ide na kontrole do gina sprawdzić czy pęcherzyk pękł. A może oba pękły i będzie podwójne szczęscie? Hehe nie napalam się. Oby już ten cykl był owocny. Nie mogę się doczekać testowania. A owulacja po CLO w 11 dc także szybko.

reklama
Nie mylisz się. Właśnie na tym z allegro nic nie widać! Więc cały czas robiłam te testy a one wgl mi nie pokazywały żadnej kreseczki. A ten zielony czyli z rosmana juz pokazał. Ale myśle że jestem już po owu bo kreska jaśnieje a wczoraj na monitoringu piękny pęcherzyk i dziś odczuwalam klucie jajnika i dużo śluzu. We wtorek ide na kontrole do gina sprawdzić czy pęcherzyk pękł. A może oba pękły i będzie podwójne szczęscie? Hehe nie napalam się. Oby już ten cykl był owocny. Nie mogę się doczekać testowania. A owulacja po CLO w 11 dc także szybko.

Trzymam &&&& za wizytę wtorkową niech przyniesie tobie dobre wiadomości .
Jak dlugie masz cykle? Jeśli 28 to chyba owu w 11dc to nic dziwnego chociaż ja tam nie znam sie na tym za bardzo hehe
@Dagaa11 ,@KatiNails jak tam u Was dziewczyny jakiś cień nadzieji jest może.??
U mnie dziś 25dc i poki co nie czuje sie ani małpowo a tym bardziej ciążowo więc przypuszczam ze w czwartek rozpoczne kolejny juz 3cs chociaż no cuda się zdarzają wiec warto w nie wierzyć...milej niedzieli kochane !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry