1
174974
Gość
W marcu dopiero mam kolejną wizytę.
Stosowała któraś z was lek Provera?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z lekiem nie pomogę ale ciesze się że jesteś pod dobrą opieką lekarza. Może jednak była owulacja i może będzie ten cykl owocny.trzymam mocno kciukasy. Jakbym Cię mogła poprosić o zmianę w tabelce. 5cs testowanie na 3.01W marcu dopiero mam kolejną wizytę.![]()
Oki zmienię.Z lekiem nie pomogę ale ciesze się że jesteś pod dobrą opieką lekarza. Może jednak była owulacja i może będzie ten cykl owocny.trzymam mocno kciukasy. Jakbym Cię mogła poprosić o zmianę w tabelce. 5cs testowanie na 3.01![]()
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zawsze lekarze potrafią dostrzec przebytą owulację. Już nie takie rzeczy widziałam przeglądając różne fora..Oki zmienię.
Chyba by raczej widział, że owulacja była. Chociaż... Nie wiem jak to tam wygląda.Nie robię sobie złudnej nadziei. Czekam cierpliwie na okres, dzisiaj 21dc. Może następny cykl będzie tym szczęśliwym.
![]()
Obyś miała rację.Nie zawsze lekarze potrafią dostrzec przebytą owulację. Już nie takie rzeczy widziałam przeglądając różne fora..
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ode mnie pojechała mama z siostrąDziewczyny co tutaj taka cisza?Jak wam mija dzień?
![]()
Moze, być tak że nawet do pół roku. Ale nie musi tak być. Mam się stosować do zaleceń a to na pewno coś da.To teraz będzie tylko lepiejmówił coś kiedy jest szansa na ciążę, kiedy leki przywrócą normalny cykl?