Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój wczoraj zasnął o 19.30 ale to dlatego że w dzień spał mało, 3 razy po pół godziny, za to obudził się parę minut po 5. A zazwyczaj zasypia 20.30-21 i śpi do 5.30-6 ... Wkurzają mnie te ranne pobudki
A ja myślałam,że mam źle jak mój budzi się na dobre przed 8:00. Dziś znowu zrobił wyjątek i wstał przed 7:00, a ja chodzę nieprzytomna.. na dodatek boli mnie głowa i jeszcze ten deszcz :/
U nas do 7 miesiąca pobudki były mniej więcej o 9:00, czasem o 10:00-11:00. Więc trochę nas wcześniej "rozpiescił", a teraz ciężko się przestawić
Tita majowe burze lubię, chociaż się ich boję. Lubię wtedy wyjść i poodychac tym powietrzem po
Pewnie po powrocie z pracy zabralas się za gotowanie obiadu?
Szukam jakiejś fajnej książki do poczytania, bo w taką pogodę to w domu tylko siedzimy. Macie jakieś ulubione i możecie polecić?
Po pracy standardowo ogarniecie domu i obiad na kolejny dzień gotuje. Ja tez glownie kryminaly Harlan Coben ulubiona Chmielewska. Ostatnio czytalam tez sage millenium jak dla mnie super.