1
174974
Gość
Dodałabym jeszcze progesteron.Dzięki![]()
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodałabym jeszcze progesteron.Dzięki![]()
Przyjaciółka ma Anastazję [emoji7]@KatiNails super Maja dla dziewczynki bardzo ladne imie.Ja dla córki chcialabym Anastazja lub Faustyna. A dla synka podoba mi sie Natan ,Krzyś i Franio
Też powinnam iśc zrobić badania bo ostatni raz robiła w drugiej ciąży, nawet dziś miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa ale jak zawsze dzieci mają inne zajęcia, idę na jasełka do przedszkolaDodałabym jeszcze progesteron.
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.![]()
A u nas sąsiadka ma Anastazję, druga sąsiadka ma Hanie i Stefana.Przyjaciółka ma Anastazję [emoji7]
![]()
![]()
Hania bardzo popularne imięA u nas sąsiadka ma Anastazję, druga sąsiadka ma Hanie i Stefana.![]()
Ja ostatnio jedynie pomyślałam o imieniu dla chłopca - Julian.Hania bardzo popularne imię![]()
Ja chciałam jeszcze Aurelie ale mój Damian już nie [emoji23] i myślałam też o Franku ale znów mój małżonek na nie [emoji23]
![]()
![]()
Małgorzata to piękne imięJa ostatnio jedynie pomyślałam o imieniu dla chłopca - Julian.Dla dziewczynki będzie problem bo nic nam sie nie podoba.
Nawet moje imię mi się nie podoba. [emoji23]
Mojemu narzeczonemu też się podoba. Ja jedynie nienawidze jak ktoś zwraca się do mnie Gośka lub Malgośka to tak chamsko brzmi. [emoji23] Serio aż mnie trzęsie jak to słyszę w moim kierunku. [emoji23]Małgorzata to piękne imięmoja mama to Małgorzata
![]()
![]()