Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety chyba już czuję, że dziś przyjdzie @![]()
Ja się wczoraj bardzo źle czułam. Bolał mnie brzuch, kłuło mnie w jajnikach i piersiach i było mi słabo. Dziś od rana mocno boli mnie podbrzusze tak jakby na @... Termin mam dziś lub jutro, czasami o jeden dzień mi się wahał cykl. Dziś 31 dc. Chociaż w zeszłym miesiącu dostałam 34 dc bo miałam wtedy bardzo dużo stresówa kiedy powinnaś dostać? trzeba wierzyć, że nie przyjdzie!!! <3
chociaż ja już też dzisiaj taka nerwowa, siedzę w pracy, głowa, kręgosłup mnie boli, mam ochotę płakać... także to taka moja norma przed @... wczoraj wieczorem mocno mnie kłuły jajniki i co jakiś czas miałam uczucie pieczenia piersi haha.. w pon powinnam dostać @
Ja się wczoraj bardzo źle czułam. Bolał mnie brzuch, kłuło mnie w jajnikach i piersiach i było mi słabo. Dziś od rana mocno boli mnie podbrzusze tak jakby na @... Termin mam dziś lub jutro, czasami o jeden dzień mi się wahał cykl. Dziś 31 dc. Chociaż w zeszłym miesiącu dostałam 34 dc bo miałam wtedy bardzo dużo stresów
U mnie już wjechał nurofen forte bo nie jestem w stanie pracowaćJuż się nie łudzę, ale trochę mi przykro, bo zaraz minie rok starań, a w tym miesiącu ten okres płodny był długi, miałam naprawdę dużo śluzu płodnego, staraliśmy się dokładnie w te dni co trzeba i znowu nic?
To trochę przygnębiające...
Dzięki kochana <3 Trzymam za Ciebie kciuki ;* No właśnie jak tu się nie nastawiać... Ja tak mam co miesiąc, że już mam w nosie co będzie, ale nadchodzi faza lutealna, półtora tygodnia do terminu @ zaczynam czuć się inaczej i już pojawiają się automatycznie myśli „a jak się udało?” Haha Zwariować można! XDojjj nie kracz!jeszcze wszystko możliwe, serio! najgorzej się negatywnie nastawiać... obyś nie dostała! życzę Ci tego z całego serca <3
u nas 8 cykl starań... już się staram się nakręcać, no ale kurde jak nic cały czas ciągną i pieką mnie piersi...i jak tu nie myśleć haha
dzisiaj mam 25 dc, cykle około 28-29 dni![]()
Jak cudnie!spokojnej ciąży:-)Ja juz po wyzycie. Kruszynka ma 1 cm i ciaza 2 dni starsza niz OM - 7+0 i to by sie zgadzalo wg moich odczuc. Serducho bije pieknie :-)
Masz możliwość sprawdzenia czy pęcherzyk pek u ginekologa?? Hej Kochana.
Sluchaj, taki spadek to nie spadek tak naprawdę. Moze jakieś "zakłócenia" były, może krócej spalas, może chodzilas w nocy na siku, może..... Wiesz tego moz ebyc mnóstwo. Mogłaś zmierzyć o innej godzinie albo w nieco innym miejscu. I już hop w dół. Jak jest cień to jest ok
Idz na betę i sprawdź przyrost, będzie 100% pewnosc. Ja też miałam cień cienia na drugi dzień ciut mocniejsza a potem znów jaśniejsza. Wszystko na tych samych testach. I wszystko póki co (odpukać w niemalowane) jest w porządku![]()
Ja nie wierzę na 100%testom owu,każdy organizm jest inny.dlatego teraz chodzę na monitoring,dzisiaj druga wizyta-czekam co tam ciekawego się wydarzyło albo i nie:-)Dziewczyny podpowiedźcie mi, bo nie wiem co myśleć.. 6go w piątek byłam na monitoringu i pęcherzyki miał 15mm. Mialam. Dosyć zastrzyk, ale lekarz stwierdził, żeby w tym cyklu odpuścić i postarać się zapisać na udraznianie jajowodów, ale nie udało misie w tym cyklu tylko na następny. Dziś mam 17dc. Cykle mam po 31 dni. Wczoraj czułam ból owulacyjny i zrobiłam test owu, były dwie kreski, ale jedna była jaśniejsza. Dziś już nie czuje owulacji.. Tzn ciut mnie tam pobolewa jakby się miało rozkręcac. I nie wiem totalnie co myśleć. Na testach jest napisane żeby nie pić 2 h wcześniej, bo moze test być niewiarygodny.a ja piłam w tym czasie coś. Nie wiem sama co o tym myśleć. Tak mi zależy na tej ciazy, że chyba tracę rozum