Sandra094
Fanka BB :)
Myślę że ok 15 dnia cyklu, ale nie jestem pewna. Bylam już dwa razy w ciąży i nigdy nie miałam takiej sytuacji. HymmPodejrzewasz Kiedy była owu ? Może też była późno i dlatego jeszcze nic nie wychodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że ok 15 dnia cyklu, ale nie jestem pewna. Bylam już dwa razy w ciąży i nigdy nie miałam takiej sytuacji. HymmPodejrzewasz Kiedy była owu ? Może też była późno i dlatego jeszcze nic nie wychodzi
Myślę, ze najlepiej sprawdzić to u ginaMyślę że ok 15 dnia cyklu, ale nie jestem pewna. Bylam już dwa razy w ciąży i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Hymm
Narazie nie mam takiej możliwościMyślę, ze najlepiej sprawdzić to u gina
Mnie boli podbrzusze a raczej ,,pulsuje,, i też mam biały śluz. Hehe, ale wątpię żeby to była ciąża u mnie.Dziewczyny ...... Mówię do siebie jakbym była chora na głowę .... "Nie wmawiam sobie nie wmawiaj sobie nie wmawiaj sobie".... Ale mam taką ogromna ilość białego śluzu..... Jakby miały przyjść kolejne dni płodne.![]()
Diablica3010 ale ja mam taki ból że nawet miednica mnie boli.
Ja teżMnie boli podbrzusze a raczej ,,pulsuje,, i też mam biały śluz. Hehe, ale wątpię żeby to była ciąża u mnie.
Ja też![]()