Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To i ja poczekam jeszcze bo i u mnie może się wszystko pokickaloW końcu po 10 dniach opóźnienia przyszła @. W końcu można zacząć nowy cykl![]()
Czyli faktycznie owulacja się musiała przesunąć bo minęło dokładnie 14 dni i przyszedł okres.
Czyli jednak moje jajniki działają. Kiepsko bo kiepsko ale działają![]()
Denerwuje mnie właśnie opóźnienie w momencie, kiedy jestem świadoma, że nic z tego. Lepiej byłoby rozpocząć już nowy cykl i nowe nadziejeTo i ja poczekam jeszcze bo i u mnie może się wszystko pokickalo
Mam to samo teraz wychodzi na to że będę miała 45dniowy cykl jeśli pomyliłam się i teraz mam owu masakraDenerwuje mnie właśnie opóźnienie w momencie, kiedy jestem świadoma, że nic z tego. Lepiej byłoby rozpocząć już nowy cykl i nowe nadzieje
Ja rowno 7 dni po owu miałam 0,29dziewczyny jaki miałyście progesteron 7 dni po owulacji ( i przy jakich normach wg waszego laboratorium) ?
Trzymam kciuki i czekam na dobre wieściTak po terminie ,w czwartek minąłi nadal czekam na moją Zuzke ha ha
Mam to samo teraz wychodzi na to że będę miała 45dniowy cykl jeśli pomyliłam się i teraz mam owu masakra
Witaj w klubie, u mnie dokładnie identyczna sytuacjaHej. Witam was w 26 dc z bielą vizira która aż razi po oczach. Obudziłam się w nocy i pomyślałam że w tym cyklu nie będę robić testów przed terminem żeby się nie rozczarować ewentualnie żeby nie dowiedzieć się o biochemie. I wiecie co zrobiłam po przebudzeniu? Oczywiście test. Ja to w ogóle nie powinnam mieć testów w domu :-) no nic. Objawów nie mam. Ani na @ ani na ciążę. Pozostaje "tylko" czekać.