reklama

Starania 2019!

DZien dobry dziewczyny :-)
Doczekałam się cienia :D
Niedługo jadę na betę i progesteron.
Trzymajcie proszę kciuki :)
moj taki cien ma dzis 10 lat :-) W sumie, ja swoj widzialam tylko pod swiatlo :O
Sunshine witaj ponownie :) troche tu się przerzedzilo przez ten czas a ja nadal jestem :D
no to moze czas..bysmy przeniosly sie na topik..na przyklad do lipcowych mam? nie byloby fajnie ;-) ?

KiedyPytam ..na "zewnatrz w sumie nie musi byc widoczny sluz..wazne, by byl w srodku.. :) Bede mocno trzymac kciuki, by wszytko poszlo po Twojej mysli i zastrzyk zadzialal.

reklama
Ale ja pisalam, że mam receptę :) receptę mam i do tej lekarki mam jechać już z zastrzykiem w torebce. Tylko że Pregnyl to jest roztwór do sporządzenia. To trzeba wymieszać, nabrać do strzykawki itd. otrivelle to są gotówce. A Pregnyl to w częściach się kupujs
Jak nie będzie Ci chciała zrobic zastrzyku to w poradni lek rodzinnego lub w npl po 18 zrobią Ci go

Ja przedwczoraj miałam takie bóle, że zasnąć nie mogłam, jakby tsunami nadciągało! Po nospie trochę ułożyło. Z rana obudziłam się nawet bez bólu cyca ;) I wtedy pomyślałam, że to była implantacja :)
Stresuję się coraz bardziej ..
Wow to trzymam kciuki! U mnie aż takiego bólu nie było, tylko ze dwa razy było ukłucie tak silne, że podskoczyłam haha XD Więc u mnie to nie wiadomo niestety i nie chcę się nastawiać. Tak normalnie o tym nie myślę, ale ten czas, gdy do terminu@ został tydzień jest zawsze dla mnie trudny

Ale pozytywna energia dzis z tego forum bije . Aż chce się dalej dzialać. Rano pobralam badania (lh fsh testosteron, estradiol amh i inne), a teraz idę zapisać się na hsg
Hej :) ja badania z krwi mam już za sobą i czekam na sono HSG jestem zapisana na 19 bądź 20 w zależności, w którym dniu skończę krwawić... mam w sobie tyle emocji [emoji33] oby były drożne ! Ciagle sobie mowie na bank sw drożne trzeba to tylko potwierdzić.

Dziewczyny a któraś z was miała badania na wrogość śluzu? Profesor mi powiedział, że kiedy się je robiło a teraz się od tego odchodzi u się robi od razu inseminację. Że te badania to wychodzą fałszywe i to strata czasu u nerwów pary.

Dziewczyny a któraś z was miała badania na wrogość śluzu? Profesor mi powiedział, że kiedy się je robiło a teraz się od tego odchodzi u się robi od razu inseminację. Że te badania to wychodzą fałszywe i to strata czasu u nerwów pary.

Ja leczę się w klinice niepłodności i dr nigdy nie wspomniał o takim badaniu mialam biocenozę pochwy, cytologię oraz wymaz na chlamydię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry