Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem honorowym dawca krwi większość leków mam za darmo.Ja z moimi dziewczynami w brzuchu testowałam 10 dni po i były dwie kreski. Teraz też będę próbować mniej więcej tak samo. Dziś byłam na badaniu krwi, kurcze gdyby nie rabat 50% to zapalcilabym 260 zł..ale to wszystko drogie ..powinno być za darmo heh
Bardzo często się słyszy, że przed @ zazwyczaj kobieta ma bóle, skurcze i inne objawy, a w momencie zapłodnienia wszystko odchodzi i nie ma nic przed terminem @. Cały czas trzymam kciuki ! ❤Będę chyba testować w poniedziałek, dzień przed @ żadnych objawów. Tylko jajniki raz jeden raz drugi
Ja właśnie dzis odebrałam 20 tez z allegro [emoji16]Ja mam ok10 testów z allegro to będę robić przed @ bo nie wytrzymam.
Dupa blada. Okres mi się spóźnia pewnie przez ten euthyroxNie zrobiłam wczoraj tego testu. Ale jadę właśnie na betę więc trzymajcie kciuki
Beta nie wyszła?Dupa blada. Okres mi się spóźnia pewnie przez ten euthyrox
A przestrzegasz zeby nie pić nic przez ok 2h przed zrobieniem testu owu ? Mocz nie może być jasny w sensie rozwodniony.A ja się zmartwiłam bo test owu wyszedł słabszy niż wczoraj i słabszy niż przedwczoraj...boje się że pęcherzyk nie pękł![]()