młoda1994
Fanka BB :)
A jakie masz objawy prócz zgagi i bolu pod brzusza i brak @?Ja wszelkich objawów szukałam w marcu. Dostałam wtedy na głowę. Teraz odpuściłam, miesiączki nie ma, a i objawy się same ukazały.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie masz objawy prócz zgagi i bolu pod brzusza i brak @?Ja wszelkich objawów szukałam w marcu. Dostałam wtedy na głowę. Teraz odpuściłam, miesiączki nie ma, a i objawy się same ukazały.![]()
A jakie masz objawy prócz zgagi i bolu pod brzusza i brak @?
No właśnie brak objawów to objaw.były objawy urojone - ciąży nie było. Nie ma objawów - czyżby jest? Oprócz bólu podbrzusza, kłucia, zgagi i braku miesiączki to wyszły mi jakieś chrosty na dekoldzie a jeden czerwony nawet na.. SZYI. I to wszystko.
no i mąż mi powiedział, że zrobiłam się strasznie nerwowa. Tak jak już pisałam - w tym cyklu w ogóle nie myślałam o ciąży, dopiero gdy miesiączka zaczęła się spóźniac.
![]()
Jeśli chodzi o mnie to mi nic nie dolega prócz od czasu do czasu ciągnięcia raz jednego raz drugiego jajnika takie jak by kłucie nie wie jak to opisać ponieważ pierwszy raz coś takiego mam no i brak @nic poza tym.No właśnie brak objawów to objaw.były objawy urojone - ciąży nie było. Nie ma objawów - czyżby jest? Oprócz bólu podbrzusza, kłucia, zgagi i braku miesiączki to wyszły mi jakieś chrosty na dekoldzie a jeden czerwony nawet na.. SZYI. I to wszystko.
no i mąż mi powiedział, że zrobiłam się strasznie nerwowa. Tak jak już pisałam - w tym cyklu w ogóle nie myślałam o ciąży, dopiero gdy miesiączka zaczęła się spóźniac.
![]()
Wiem że sobie czasem wmawiamy objawy. Tak mam przynajmniej ja. Już raz miałam wszystkie książkowe objawy ciążowe. I nic. Po tym odpuscilam starania na kilka miesięcy. W tym cyklu pojawia się to u mnie znowu. @ ma przyjść za 7 dni i zobaczymy co to będzie. Ale powiem Wam uważam że jest w tym coś fajnego dla mnie. W tych staraniach. Mój m mnie bardzo wspiera w każdej decyzji. Wczoraj powiedział ' może byśmy zainwestowali w mały teścik?' Myślałam że padnę