reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Mój lekarz mi tłumaczył tak ze zaczyna się tak jego słowa :
Cyk i mamy okres okres czyści macice i cyk rośnie nam jajeczko. I dalej cyk akurat jajeczko urośnie to je kurka znosi i cyk pęka a jajeczko. Dalej mamy 2 cyki jeden cyk to albo są robaczki i robią cyk z jajeczkiem razem i sobie razem rosną albo jest cyk ze zaczyna się przerastanie i szykuje się do kolejnej miesiączki. I tak będziemy sobie cykać.
Tak mi opowiedział mój lekarz on lubi ciągle cyk. Taki bardo wesoły

Cyk i mamy okres okres czyści macice i cyk rośnie nam jajeczko. I dalej cyk akurat jajeczko urośnie to je kurka znosi i cyk pęka a jajeczko. Dalej mamy 2 cyki jeden cyk to albo są robaczki i robią cyk z jajeczkiem razem i sobie razem rosną albo jest cyk ze zaczyna się przerastanie i szykuje się do kolejnej miesiączki. I tak będziemy sobie cykać.
Haha no tak. Poczekam do gin i zobaczymy co powie jak mnie zbada i wykona usg. Mam nadzieję że Endo zdąży wysłać wyniki do gin do 21 maja.

Taki wesoły jak mój gin :-D
Mój to jeszcze mnie z moją siostrą obgaduje :-D

Z tego co ja pamiętam będzie widział czy przerastasz. Co do owu to nie da się tego sprawdzić bo przed owu pęcherzyk rośnie i wtedy go widać. Tak jak u mnie było. Urósł na monitoringu 8-9-11-9 i zniknął. Owu nie zostawia w organizmie żadnych zmian po. Chyba ze ciążę. Chyba trochę nieskladnie napisałam
A to po ilu dniach od owu widać to całe przerastanie?

Jak to po owu nie widać nic ? Oczywiście ze widać . Płyn w zatoce duglasa jest po pęknięciu pęcherzyka jak jest owu. Będę w domu poszukam wypisów z monitoringu .

reklama
Jak to po owu nie widać nic ? Oczywiście ze widać . Płyn w zatoce duglasa jest po pęknięciu pęcherzyka jak jest owu. Będę w domu poszukam wypisów z monitoringu .
Tak ale jeśli ja pójdę w 24dc do gin to nawet może nie być śladu po płynie. Chyba że w tym cyklu znowu dostanę miesiączke na 38dc to wtedy jest możliwość zobaczenia czy pęcherzyki są czy rosnąl lub czy owu się odbyła. Ale jeśli mam dostać miesiączke w 30dc to już będzie dawno po owu i będzie tylko widział czy macica się szykuje do miesiączki.

Do góry