MamaM123
Fanka BB :)
Ja w styczniu poroniłam puste jajo plodowe nie dostałam zastrzykuZastrzyk musi być podany do 72 h po porodzie . Jeśli do tego czasu maja grupę krwi dziecka to może nie podają . Ja w zeszłym roku dostałam po poronieniu zastrzyk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w styczniu poroniłam puste jajo plodowe nie dostałam zastrzykuZastrzyk musi być podany do 72 h po porodzie . Jeśli do tego czasu maja grupę krwi dziecka to może nie podają . Ja w zeszłym roku dostałam po poronieniu zastrzyk

Nie trzeba skierowana.. urolog to tak jakby męski ginekologAle skierowanie muszę mieć do urologa od gin czy jak mam to załatwić?
A ok i nie ma szans na to aby gin dał skierowanie na badanie nasienia?Nie trzeba skierowana.. urolog to tak jakby męski ginekolog![]()
A tego nie wiem, zapytaj.. tylko ja nie jestem pewna czy gin może wystawić skierowanie mężowi..A ok i nie ma szans na to aby gin dał skierowanie na badanie nasienia?
Jedna dziewczyna pisała, że miała bóle silniejsze niż na @ i okazało się, że jest w ciąży.. robiłaś test?Boże czy jest to możliwe aby po duphostanie aż tak bardzo bolał mnie brzuch 4 dni przed terminem @
Miałam cykl monitorowany bez owulacji wiec raczej ciąża wykluczona. Chyba ze mi coś tam uroslo po ostatniej wizycie.Jedna dziewczyna pisała, że miała bóle silniejsze niż na @ i okazało się, że jest w ciąży.. robiłaś test?![]()
A w którym dc było oatatnie usg?Miałam cykl monitorowany bez owulacji wiec raczej ciąża wykluczona. Chyba ze mi coś tam uroslo po ostatniej wizycie.
A ok i nie ma szans na to aby gin dał skierowanie na badanie nasienia?