Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja kawy ani alko w ogole nie pije.. co do wysilku fizycznego to ja fanka chodakowskiej.. a na okolicznosc ciazy kupilam sobie fit50+ od niej.. lekkie cwiczenia.. i jest jeszcze Natalia Rybarczyk i ona wydala plyte z cwiczeniami dla kobiet w ciazy jak sama z brzuszkiem chodzilaAle jeszcze takie pytanko czy jak teraz jesteśmy w oczekiwaniu na @ albo jej brak to w tym czasie nie pojęcie już nawet lampki wina czy kubka kawy? Nie chodźcie na siłownię czy dzwigacie?
O dobrze wiedzieć na przyszłośćJa kawy ani alko w ogole nie pije.. co do wysilku fizycznego to ja fanka chodakowskiej.. a na okolicznosc ciazy kupilam sobie fit50+ od niej.. lekkie cwiczenia.. i jest jeszcze Natalia Rybarczyk i ona wydala plyte z cwiczeniami dla kobiet w ciazy jak sama z brzuszkiem chodzilapolecam
![]()
Ja nie zwracam uwagę na pozycję. Kochamy się w takiej pozycji na jaka mamy ochotę A co do nasienia to mi nawet zaraz po przytulankach jak wstaje nie wylatuje nic więc jak ma się dostać to napewno się dostanie. Żadnych świec nie robię.A tak z innej beczki odnośnie wszystkich mitów i zasad chciałam zapytać o pozycję w jakich staracie się o bobasa czy naprawdę musi być taka żeby jak najmniej się wydostalo sorki ze tak bezpośrednio ale zastanawiam się jak to jest u innych
A jeśli chodzi o lampke wina czy kawa. To ja pije kawę 3 w 1 A wino okazjalnie. 20 maja (poniedziałek) wypada mi 2 rocznica ślubu więc robimy ja jutro ponieważ mój m w poniedziałek będzie w pracy to napewno napije się wina. W każdym cyklu jest jakaś szansa na zajście w ciążę dlatego nie dajmy się zwariować bo wtedy byśmy musiały sobie wszystkiego odmawiać. Co innego jak już beta lub test pokazał że jest ciaza ale póki nie mamy pewności i test nie pokazał beta wyszła ujemna to nie ma co sobie żałować. Takie moje zdanie.Ale jeszcze takie pytanko czy jak teraz jesteśmy w oczekiwaniu na @ albo jej brak to w tym czasie nie pojęcie już nawet lampki wina czy kubka kawy? Nie chodźcie na siłownię czy dzwigacie?
Czy mozliwe jest zeby tuz po okresie nastapila owulacja? Ja wiem ze ten test jest negatywny ale pierwszy raz mi sie zdarza zeby pojawila sie tak mocna kreska testowa i to w 4 dniu cyklu. Zawsze mi taka kreske pokazywalo max 3 dni przed pozytywnym wynikiem testu owu.
A tak z innej beczki odnośnie wszystkich mitów i zasad chciałam zapytać o pozycję w jakich staracie się o bobasa czy naprawdę musi być taka żeby jak najmniej się wydostalo sorki ze tak bezpośrednio ale zastanawiam się jak to jest u innych
więc postanowiłam do Was napisać.A mój w ramach manifestu po niedzielnej klotni zgolil dzisiaj brode [emoji24] serce mam w strzepach.. wyglada teraz jak syn rolnika [emoji23]A później 4 razy po 2 razy 8 razy raz po raz a o północy ze 2 razy i nad razem jeszcze raz...
Mój mąż mi dzisiaj spiewa.
Bo cieszy się że okresu dostałam i już niebawem kolejne staranka