reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2019!

Ok ! Czyli wszystko książkowo. Dbaj o siebie i dawaj znać. :) A my z nadzieją będziemy Cię goniły :) wyścig po dwie kreseczki trwa [emoji16]
A już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, dziś rano powtórzyłam test, inna firma... I każdy pokazuje co innego [emoji848]
Chyba będę musiała pójść na bete

20190101_102208.jpeg

reklama
Hej dziewczynki witam się z wami w nowym roku ;)
Lovi a na tym drugim widać chyba cień cienia? Tak mi się wydaje na tym zdjęciu, co prawda nirbtakaocna jak na poprzednim teście ale też coś tam mi się majaczy

U mnie 31dc, okresu nadal brak. Najlepsze że Wczoraj zapomniałam kupić podpasek więc jak mnie zaleje to będzie zabawa ;) chciałam też kupić test ale jak wyszłam z pracy to wszystko pozamykane

Hej dziewczynki witam się z wami w nowym roku ;)
Lovi a na tym drugim widać chyba cień cienia? Tak mi się wydaje na tym zdjęciu, co prawda nirbtakaocna jak na poprzednim teście ale też coś tam mi się majaczy

U mnie 31dc, okresu nadal brak. Najlepsze że Wczoraj zapomniałam kupić podpasek więc jak mnie zaleje to będzie zabawa ;) chciałam też kupić test ale jak wyszłam z pracy to wszystko pozamykane
Tak , jak wyschnal to widać bardziej cień :) Ale mimo wszystko liczyłam na coś więcej [emoji39]

reklama
To dopiero początek więc ta kreseczka ma prawo być taka delikatna ;) główka do góry, a jutro dla pewność idź na betę ;)

Do góry